ΑρχικήbusinessΤο Facebook στα Χανιά εκπαιδεύει τους επιχειρηματίες

Το Facebook στα Χανιά εκπαιδεύει τους επιχειρηματίες

Το πρώτο στην Ελλάδα σεμινάριο πληροφόρησης και εκπαίδευσης σε συνεργασία του Facebook Boost Your Business, με το Ινστιτούτο «Cyber Security International» πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Facebook σε συνεργασία με το Ινστιτούτο «Cyber Security International» (CSI), στην ίδρυση του οποίου προχώρησε πριν από λίγο καιρό ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης και τους Ξενοδόχους των Χανίων.

Ειδικοί πρότειναν τρόπους και ιδέες σε επαγγελματίες των Χανίων για ενημέρωση και πληροφόρηση για νέες επιχειρηματικές ιδέες, για το ηλεκτρονικό εμπόριο, την κατασκευή εφαρμογών [app], την ασφαλή πλοήγηση κ.α.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και η Γενική Γραμματέας Τουρισμού Ευριδίκη Κουρνέτα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ομιλία του Γενικού Διευθυντή Facebook Ευρώπης, Στέφανου Λουκάκου,  ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως στόχος είναι ο εκδημοκρατισμός του διαδικτύου, όπου θα προσφέρονται σε όλες τις επιχειρήσεις τα ίδια εργαλεία για να προβληθούν.

Στην Ελλάδα των 11 εκατομμυρίων κατοίκων, είπε ο κ. Λουκάκος,  υπάρχουν 14 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα τα οποία οι χρήστες τους κοιτάζουν τουλάχιστον 100 φορές την ημέρα!  Επίσης κάθε μέρα γίνονται 8 δισεκατομμύρια προβολές βίντεο στο Facebook ενώ σε ετήσια βάση ανταλλάσσονται 3 τρισεκατομμύρια φωτογραφίες!

Κατά τον κ. Λουκάκο  τρεις είναι οι βασικές προσδοκίες για τους καταναλωτές: Η προσδοκία για άμεση επικοινωνία, η επικοινωνία μέσω εικόνων και η επικοινωνία μέσω του βίντεο.»

Πηγή www.kriti24.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS