ΑρχικήinetΤο OnePlus 5 έρχεται στις 20 Ιουνίου

Το OnePlus 5 έρχεται στις 20 Ιουνίου

Το OnePlus αναμένεται να φιλοξενήσει ένα γεγονός στις 20 Ιουνίου, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Η επίσημη αποκάλυψη του OnePlus 5 θα ακολουθηθεί από μια σειρά αναδυόμενων εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης.

oneplus

Μια πρόσφατη έκθεση αποκαλύπτει όλα σχετικά με το επερχόμενο smartphone ΟnePlus. Η διαρροή δείχνει το μπροστινό και το πίσω μέρος της ναυαρχίδας, αποκαλύπτοντας ένα κομψό σχέδιο και μια κάθετη εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, παρόμοια με το iPhone 7 της Apple.

Το τηλέφωνο θα διαθέτει φακούς 16MP και 20MP στο πίσω μέρος, με διάφραγμα f / 1,7 και f / 2,6. Όσον αφορά το μέγεθος προβολής, θα έχει οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 1080p και υποστήριξη για χώρο χρωματισμού DCI-P3. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη και θα έχει την δυνατότητα να ξεκλειδώσει τη συσκευή σε μόλις 2,0 δευτερόλεπτα.

Το smartphone θα τρέξει την τελευταία πλατφόρμα Snapdragon 835 της Qualcomm με επεξεργαστή 2.45GHz οκταπύρηνης πυρήνα και μονάδα επεξεργασίας γραφικών Adreno 540. Θα έρθει με μνήμη RAM 6GB ή 8GB, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας θα φτάσει τα 3.300mAh με την Dash Charge, η οποία επιτρέπει στο smartphone να φορτίζει από 0% έως 92% σε μόλις μία ώρα.

Το OnePlus 5 θα έρθει με αποθήκευση UFS 2.1 64 ή 128 GB και θα διαθέτει υποστήριξη για το Bluetooth 5.0.Όσον αφορά την τιμολόγηση, η έκθεση αναφέρει ότι το τηλέφωνο θα πωλείται περίπου 479 δολάρια, δηλαδή 40 δολάρια περισσότερο από το ΟnePlus 3T και 80 δολάρια περισσότερα από το OnePlus 3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, όλα θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης του OnePlus στις 20 Ιουνίου. Επιπλέον, οι εγγραφές για το ΟnePlus 5 είναι ήδη διαθέσιμες στο JD.com της Κίνας, πριν από την πώληση φλας στις 22 Ιουνίου.

Η επίσημη τιμή λιανικής στην Κίνα είναι άγνωστη, πιθανότατα η ΟnePlus θα προσφέρει 8GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης, βλέποντας πως η αγορά των smartphone είναι πολύ πιο ανταγωνιστική από ό, τι σε άλλα μέρη του κόσμου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS