ΑρχικήinetΔιέρρευσαν σχέδια του Samsung Galaxy Note 8

Διέρρευσαν σχέδια του Samsung Galaxy Note 8

Η Samsung είναι απασχολημένη με το επόμενο smartphone της, το Galaxy Note 8, το οποίο αναμένεται να φτάσει κάποια στιγμή στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Πρόσφατες φήμες δήλωσαν ότι το Galaxy Note 8, θα μπορούσε να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του IFA Berlin, η οποία κυκλοφορεί την 1η Σεπτεμβρίου.

note

Μια εικόνα που αποκαλύπτει τα σχέδια για το Galaxy Note 8 μόλις βρέθηκε στο SlashLeaks. Λάβετε τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη, αν και τα σχήματα φαίνονται ακριβή με την πρώτη ματιά, θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να είναι ψεύτικα.

Τούτου λεχθέντος, η εικόνα δείχνει μια κάθετη εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος του Galaxy Note 8, μαζί με τα ηχεία κάτω και πάνω στο επερχόμενο smartphone, για παροχή βελτιωμένης ηχητικής εμπειρίας στους χρήστες.

Επιπλέον, το smartphone φαίνεται να έρχεται με έναν στρογγυλό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Η Samsung ήθελε να διαθέτει ενσωματωμένο σαρωτή στην οθόνη Galaxy S8, αλλά η τεχνολογία δεν ήταν έτοιμη για μαζική παραγωγή. Εάν πρόκειται να πιστέψουμε τα σχέδια, φαίνεται ότι το Galaxy Note 8 θα διατηρήσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και στην πραγματικότητα δεν θα ενσωματώσει μια νέα τεχνολογία κάτω από την οθόνη.

Οι πρόσφατες φήμες στρέφονται προς μια 6.3-incg Super AMOLED καμπυλωτή οθόνη Infinity με αναλογία διαστάσεων 18: 9 και ανάλυση 3840×2160 pixel. Το τηλέφωνο θα έρθει προφανώς με ένα βελτιωμένο στυλό S Pen και έναν ανιχνευτή ίριδας μπροστά.

Θα πρέπει να αναμένεται υποστήριξη για υποδοχή USB τύπου C και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών, μαζί με την τελευταία έκδοση Android 7 Nougat και πιστοποίηση IP68 για το επερχόμενο smartphone. Η εσωτερική αποθήκευση θα πρέπει να φθάσει τα 64GB, ενώ το τηλέφωνο θα διαθέτει γρήγορη φόρτιση και υποστήριξη ασύρματης χρέωσης. Ο εικονικός βοηθός της Samsung Bixby θα πρέπει επίσης να εμφανίζεται στο νέο τηλέφωνο.

Το Galaxy Note 8 πιθανότατα θα τρέξει το Snapdragon 836 SoC, μαζί με 6GB μνήμης RAM. Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει το Galaxy Note 8 στις αρχές Σεπτεμβρίου και να λανσαριστεί για πρώτη φορά πριν η Apple παρουσιάσει το iPhone OLED 8 της.

[su_carousel source=”media: 158166,158167″ limit=”10″ custom” target=”blank” width=”800″ height=”360″ items=”2″ title=”no” arrows=”no”]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS