ΑρχικήinetΤο επόμενο Windows phone θα μπορούσε να διαθέτει πτυσσόμενες οθόνες

Το επόμενο Windows phone θα μπορούσε να διαθέτει πτυσσόμενες οθόνες

Παρόλο που πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι η Microsoft έχει ήδη εγκαταλείψει τα Windows phones, οι τελευταίες εικασίες σχετικά με αυτό το θέμα δείχνουν ότι η εταιρεία εργάζεται στην πραγματικότητα για την επανεκκίνηση της πλατφόρμας, με ενημερώσεις που θα κυκλοφορήσουν τόσο στο software όσο και στο hardware.

phone
Πιο πρόσφατα, οι υποτιθέμενες διαρροές έχουν υποδείξει μια λεγόμενη Surface Mobile συσκευή την οποία η Microsoft ενδέχεται να δουλέψει ως μέρος της ώθησης του hardware, αλλά όσον αφορά τις επιβεβαιώσεις, τίποτα δεν είναι προς το παρόν βέβαιο.
Και όμως, φαίνεται ότι ο γίγαντας με έδρα τη Redmond ήδη εξετάζει διάφορα χαρακτηριστικά για την επόμενη κινητή συσκευή του, συμπεριλαμβανομένου ενός που θα μπορούσε να το φέρει σε συμφωνία με τα άλλα μοντέλα Surface που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.
Όπως σημειώνει η MSPU, τα patents δείχνουν ότι η Microsoft θέλει να χωριστεί η αναδιπλούμενη οθόνη σε δύο μέρη και να εμφανιστούν δύο διαφορετικές διεπαφές χρήστη όταν δεν είναι σε κατάσταση 180 μοίρων. Από την άλλη πλευρά, θα εμφανιστεί μία μόνο λειτουργία interface σε 180 μοίρες, παρόμοια με ένα tablet.
Η Microsoft επενδύει από την αρχή σε αρθρώσεις, με το Surface lineup να εισάγει νέα τέτοια τεχνολογία σχεδόν σε κάθε νέα γενιά. Το τελευταίο για να το κάνει είναι το Surface Studio, το οποίο επιτρέπει στο PC all-in-one να μετατραπεί σε πίνακα γραφικών χωρίς εξωτερικά εξαρτήματα.
Φυσικά, τα patents δεν αποτελούν επιβεβαίωση για ένα νέο προϊόν, αλλά τουλάχιστον δείχνουν ότι η Microsoft εξετάζει τρόπους για να επανεξετάσει την πλατφόρμα της. Παραμένει να δούμε αν η ιδέα εδώ θα πάρει το πράσινο φως, καθώς οι φήμες δείχνουν ότι ένα νέο smartphone της Microsoft θα προσγειωθεί το επόμενο έτος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS