Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Κυκλοφόρησαν οδηγοί για την μετάβαση από Google σε Office

Η Microsoft συνεχίζει την μάχη εναντίον της Google στο χώρο της cloud productivity suite business, και σήμερα η εταιρεία λανσάρισε μια σειρά εγχειριδίων που υποτίθεται ότι θα κάνουν την μετάβαση στο Office 365 ομαλότερη.

office

Συγκεκριμένα, οι νέοι οδηγοί της Microsoft απευθύνονται στους πελάτες της Google G Suite που εξετάζουν πιθανή μετάβαση στο Office 365, με την εταιρεία να προσπαθεί να βοηθήσει τις εταιρείες να προσδιορίσουν τα οφέλη της δικής τους productivity suite.

Τα έγγραφα παρέχουν ουσιαστικές πληροφορίες για τις υπάρχουσες εφαρμογές, όπως Word, Excel, PowerPoint, Outlook Mail, OneDrive και Outlook People και Ημερολόγιο, με περισσότερα τέτοια εγχειρίδια να αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Εσείς ή η εταιρεία σας αλλάζετε το Microsoft Office 365; Έχουμε τους οδηγούς για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε και να λειτουργείτε το Office 365 με ελάχιστη διακοπή. Έχουμε δημοσιεύσει σήμερα 8 για το Word, το Outlook, το Excel, το PowerPoint και το OneDrive, με περισσότερους να είναι στο δρόμο», ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Η σουίτα παραγωγικότητας Office που βασίζεται στο cloud της Microsoft αναπτύσσεται με πολύ γρήγορο ρυθμό και οι πιο πρόσφατες αναφορές κερδών από την εταιρεία αποκάλυψαν ότι στα τέλη Ιανουαρίου υπήρχαν συνολικά 24,9 εκατομμύρια συνδρομητές στο Office 365. Αυτό το τμήμα μόνο συγκέντρωσε 7,4 δισεκατομμύρια δολάρια, όχι λιγότερο από 10 τοις εκατό από το προηγούμενο τρίμηνο.

Όσον αφορά την εμπορική διαίρεση του Office 365, η οποία προσπαθεί ειδικά να βελτιώσει η Microsoft με αυτούς τους οδηγούς, τα έσοδα στη συγκεκριμένη μονάδα βελτιώθηκαν κατά τουλάχιστον 47% το τελευταίο τρίμηνο, ενώ η εταιρεία αναμένεται να συνεχίσει την ανάπτυξη και στα επόμενα τρίμηνα.

Το Office 365 της Microsoft έχει συνολικά 85 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, σύμφωνα με τα στοιχεία του ίδιου του γίγαντα λογισμικού και αν διατηρηθεί η ίδια τάση ανάπτυξης, η εταιρεία έχει μεγάλες πιθανότητες να ξεπεράσει το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων μόλις αυτό το έτος. Οι προηγούμενες προβλέψεις εκτιμούν ότι θα φθάσουν τα 100 εκατομμύρια χρήστες μέχρι τα τέλη του 2017, αλλά με τον ταχύ ρυθμό ανάπτυξης, υπάρχει μια καλή πιθανότητα οι επόμενες αναφορές κερδών να προκαλέσουν έκπληξη σε αυτό το θέμα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *