ΑρχικήinetΤο Nokia 9 κυκλοφορεί τελικά με 4GB RAM

Το Nokia 9 κυκλοφορεί τελικά με 4GB RAM

Η HMD Global αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο συναρπαστικό premium smartphone, το Nokia 9, που προβλέπεται να τραβήξει τα βλέμματα. Κατά διαστήματα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο αρκετές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά του smartphone.Nokia 9

Συγκεκριμένα, στο Geekbench συναντάμε είκοσι επτά καταχωρίσεις για το Nokia 9 το οποίο μάλιστα έχει την κωδική ονομασία “Unknown heart”.  Μια από τις σημαντικότερες πληροφορίες που εντοπίσαμε είναι ότι η συσκευή Θα τροφοδοτείται από τον καινούριο επεξεργαστή της Qualcomm, τον Snapdragon 835, και θα διαθέτει 4GB μνήμη RAM.

Εφόσον όμως προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι το Nokia 9 θα προσφέρει  8GB μνήμης RAM, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η εταιρεία δοκιμάζει αρκετές παραλλαγές και διαμορφώσεις  για το νέο της smartphone. Υπάρχει μια πιθανότητα η παραλλαγή των 8GB μνήμη RAM να κυκλοφορήσει στην ασιατική αγορά ενώ η παραλλαγή των 4GB μνήμη RAM να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ.

Σε άλλα νέα, το Nokia 9 έρχεται με QHD οθόνη 5,3 ιντσών με μέγιστη φωτεινότητα 557 dpi και 530 nits. Επιπλέον, θα συναντήσουμε μια ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος με δύο αισθητήρες 13MP καθώς και μια θύρα USB Type-C.

Η εσωτερική αποθήκευση πιθανότατα να φτάσει τα 64 GB και η συσκευή θα διαθέτει και Quick Charge 3.0. Όσο αναφορά την τιμολόγηση, το τηλέφωνο θα κοστίσει 700 δολάρια στις ΗΠΑ και 750 ευρώ στην Ευρώπη. Να σημειώσουμε ότι το κινητό μπορεί να προσφέρει και την λειτουργία  Always-On Display η οποία εμφανίζει την ώρα και τις πρόσφατες ειδοποιήσεις στην αρχική οθόνη.

Ολοκληρώνοντας, το Nokia 9 λογικά θα διατηρήσει την υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών ενώ θα συνοδεύεται και από ένα home button που θα περιλαμβάνει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Θα τρέχει σε Android Nougat λειτουργικό σύστημα. 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS