Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Νέα βελτιωμένη έκδοση Skype Preview

Η Microsoft ανήγγειλε πριν από λίγο ότι κυκλοφόρησε μια έκδοση προεπισκόπησης (Preview) για το Skype της «επόμενης γενιάς», η οποία αλλάζει εντελώς την εφαρμογή.

Η νέα εφαρμογή προεπισκόπισης του Skype, κυκλοφόρησε αρχικά μόνο για το Android, αλλά η εταιρεία υποσχέθηκε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και για iOS, Windows και Mac OS X. Η νέα εφαρμογή, σύμφωνα με την εταιρεία «έχει ως στόχο τη δημιουργία, την αναπαραγωγή, την κοινή χρήση και γενικότερα να «κάνει περισσότερα» με τους χρήστες που τη χρησιμοποιούν.
Skype
Σημείωση: Η προεπισκόπηση του Skype για Android είναι διαθέσιμη μόνο στις παρακάτω χώρες: Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Καναδάς, Φιλιππίνες και Πακιστάν.

Η Microsoft περιγράφει τη νέα εφαρμογή με τον ακόλουθο τρόπο στο blog του Skype.

«Ανακατασκευασμένο από το μηδέν, το νέο Skype βελτιώνει απίστευτα τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και, φυσικά, τις συνομιλίες σας. Έχουμε κάνει τις ομαδικές συνομιλίες πιο ζωντανές, εκφραστικές και πιο σημαντικά-εξατομικευμένες, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε με τον τρόπο που θέλετε.

Οι νέες δυνατότητες που έχει προσθέσει η Microsoft είναι επιλογές για να επιλέξετε ένα χρώμα και να το προσαρμόσετε στο UI της εφρμογής, το νέο χαρακτηριστικό αντίδρασης με emoticon στις συνομιλίες ή τις βιντεοκλήσεις και τη νέα λειτουργία highlights που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα φάκελο φωτογραφιών και βίντεο, και να τα μοιραστείτε εύκολα.

Υπάρχει επίσης μια νέα λειτουργία λήψης που ανοίγει αμέσως την κάμερα όταν την ενεργοποιείτε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε φωτογραφίες ή βίντεο, να προσθέσετε κείμενο σε αυτά ή να τοποθετήσετε emoticon πάνω τους πριν τα μοιραστείτε με άλλους.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι ο πίνακας αναζήτησης που υποστηρίζεται από πρόσθετα και bots για να σας δίνει πληροφορίες από διάφορες πηγές.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης της νέας εφαρμογής

Παρακάτω υπάρχει και το link παρουσίασης από τη σελίδα της Microsoft:

https://www.skype.com/en/new/

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *