ΑρχικήinetΔιέρρευσαν φωτογραφίες του Nokia 9 που αποκαλύπτουν dual-camera setup!

Διέρρευσαν φωτογραφίες του Nokia 9 που αποκαλύπτουν dual-camera setup!

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Nokia εργάζεται σε ένα τηλέφωνο ναυαρχίδα που θα τρέχει Android, και τώρα ένας γαλλικός ιστότοπος μας δίνει μια πρώιμη ματιά σε τι θα μπορούσε να είναι ο ανταγωνιστής του Galaxy S8 της Samsung.

nokia

Η Frandroid κατάφερε να βρει κάποιες πληροφορίες που πιστεύετε ότι αντιπροσωπεύουν το πρωτότυπο του Nokia 9 και κάποιες από τις φωτογραφίες που τους επιτράπηκε να λάβουν τελικά αποκαλύπτουν κάποια χαρακτηριστικά της συσκευής.

Πρώτα απ ‘όλα, φαίνεται ότι το Nokia 9 θα κυκλοφορήσει με μια οθόνη 5,3 ιντσών, αν και οι ακριβείς διαστάσεις του θα είναι 5,27 ίντσες, σύμφωνα με ένα CPU-Z screenshot που δημοσιεύτηκε από την πηγή. Η οθόνη θα έχει ανάλυση 1440×2560 pixels και θα διαθέτει 557 dpi, με την πηγή να λέει ότι διαθέτει μέγιστη φωτεινότητα 530 nits. Μια Always-On επιλογή προβολή, παρόμοια με αυτή που είναι διαθέσιμη στο Samsung Galaxy S8, θα προσφέρεται επίσης για να δείτε το ρολόι και τις ειδοποιήσεις που λάβατε πρόσφατα.

Το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 835 με ταχύτητα 2.46 GHz και θα συνδυάζεται με μνήμη RAM 4GB. Η Nokia θα προσφέρει 64GB αποθήκευσης, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα να υπάρχουν κι άλλες εκδόσεις διαθέσιμες με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Είναι επίσης πιθανό να προσφέρεται κάρτα microSD.

Από την άποψη των φωτογραφικών μηχανών το Nokia 9 θα μπορούσε να στοχεύει ειδικά στο iPhone 7 Plus, παρά την μικρότερη οθόνη, καθώς θα διαθέτει μια διαμόρφωση διπλού φακού. Η έκθεση υποστηρίζει ότι η Nokia θα χρησιμοποιεί 2 κάμερες 13 megapixel, μαζί με ένα διπλό φλας LED για καλύτερη ποιότητα νυχτερινών λήψεων. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για έναν τηλεφακό προς το παρόν.

Το Nokia 9 θα διαθέτει ακόμα υποδοχή ακουστικών και θα υποστηρίζει φόρτιση και μεταφορά μέσω USB Type-C. Το τηλέφωνο θα έρθει με ένα μπροστινό home button και υπάρχει μια καλή πιθανότητα να περιλαμβάνει επίσης έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Από την άποψη του software, το Nokia 9 θα τρέξει το Android 7.1.1 και ένας launcher παρόμοιος με αυτόν που χρησιμοποιεί η Google στο Pixel είναι πολύ πιθανός.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αυτό είναι ένα πρωτότυπο και κάποια χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να αλλάξουν πριν από το λανσάρισμα. Όσον αφορά την τιμολόγηση το τηλέφωνο θα κοστίζει γύρω στα $ 700.

[su_carousel source=”media: 157435,157436,157437,157438,157439,157440″ limit=”10″ custom” target=”blank” width=”800″ height=”360″ items=”2″ title=”no” arrows=”no”]

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS