ΑρχικήinetΕξοικονομείστε χρήματα από το ηλεκτρικό με τα στόρια SolarGaps

Εξοικονομείστε χρήματα από το ηλεκτρικό με τα στόρια SolarGaps

Εάν τα φωτοβολταϊκά στην σκεπή προσβάλλουν την αισθητική σας και τα ηλιακά κεραμίδια της Tesla δεν είναι οικονομικώς προσιτά για εσάς, ίσως η στέγη να μην είναι το σωστό μέρος για να εκμεταλλευτείτε τα οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει ο ήλιος. Τα στόρια SolarGaps σας δίνουν μια διαφορετική λύση.

στόρια

Ένα σετ ρολών παραθύρου εξοπλισμένο με ηλιακούς συλλέκτες, σας επιτρέπει να συλλέγετε το φως του ήλιου στο σπίτι χωρίς περίπλοκες εγκαταστάσεις, ώστε να μπορείτε να συμπληρώσετε τη σύνδεσή σας στο δίκτυο με βιώσιμη ενέργεια. Δεδομένου ότι στην ουσία είναι απλά στόρια, δεν χρειάζονται μόνιμες εγκαταστάσεις, καθιστώντας τα μια απλή λύση που μπορείτε να τοποθετήσετε και να αφαιρέσετε ανά πάσα στιγμή.

Κάθε SolarGap δεν φαίνεται διαφορετικό από τα παραδοσιακά στόρια από μακριά, αν και θα παρατηρήσετε την παρουσία των φωτοβολταϊκών κυττάρων μόλις τους ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά. Κάθε τετραγωνικό παραθύρου που καλύπτεται από τα στόρια SolarGap μπορεί να παράγει ενέργεια 150W, η οποία συνήθως είναι αρκετή για να τροφοδοτήσει όλα τα φώτα στο σπίτι σας, καθώς και τρία MacBooks που δουλεύουν ταυτόχρονα. Παρόλο που μπορούν να ανοίξουν και να κλείσουν σαν οποιαδήποτε σετ ρολών, έρχονται μαζί με μια συνοδευτική εφαρμογή (για iOS και Android), από όπου μπορείτε να τα ρυθμίσετε εξ αποστάσεως, με επιλογές για διάφορες αυτοματοποιημένες κινήσεις (π.χ. μπορεί να συμβαδίσει με τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας). Κάθε σετ συνδέεται με μια κεντρική βάση με ενσωματωμένες εξόδους, όπου μπορείτε να συνδέσετε απευθείας τις συσκευές σας.

Μια καμπάνια στο Kickstarter εκτελείται αυτή τη στιγμή για τα SolarGaps. Μπορείτε να επισκεφτείτε το site και να κάνετε μία δωρεά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS