ΑρχικήinetΟι πωλήσεις του Galaxy S8 εκτοξεύονται!

Οι πωλήσεις του Galaxy S8 εκτοξεύονται!

H Samsung ανακοίνωσε τα τελευταία της smartphones, Galaxy S8 και Galaxy S8+, στα τέλη Μαρτίου. Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν σε επιλεγμένες αγορές τον Απρίλιο ενώ τα τηλέφωνα απελευθερώθηκαν σταδιακά σε αρκετές χώρες παγκοσμίως.Galaxy S8

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία οι πωλήσεις του Galaxy S8 ξεπέρασαν τα πέντε εκατομμύρια. «Παρόλο που δεν μπορούμε να παρέχουμε λεπτομερή στοιχεία, οι πωλήσεις πηγαίνουν αρκετά καλά σε όλο το πλανήτη. Έχουμε ήδη ξεπεράσει τις 5 εκατομμύρια μονάδες» αναφέρει εκπρόσωπος της Samsung.

Ο κολοσσός μάλιστα σκοπεύει να προσφέρει το Galaxy S8 σε ακόμα 120 χώρες μέχρι το τέλος του μήνα.

Η Samsung αναμένεται να πουλήσει περίπου 20 εκατομμύρια Galaxy S8 και Galaxy S8+ μέχρι το τέλος του δεύτερου τριμήνου, ενώ οι ετήσιες πωλήσεις θα πρέπει να φτάσουν μεταξύ 50 – 60 εκατομμυρίων μονάδων. Επιπλέον, οι προπαραγγελίες για τα νέα smartphones είναι αρκετά ισχυρές καθώς η τελευταία ναυαρχίδα της Samsung κατάφερε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προπαραγγελίες μέσα σε μόλις λίγες ημέρες κυκλοφορίας.

Το Galaxy S8+ είναι αρκετά δημοφιλές, σηματοδοτώντας έτσι το γεγονός ότι οι καταναλωτές έχουν αρχίσει να ενδιαφέρονται περισσότερο για Samsung συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες και χωρητικότητα μπαταρίας.

Από την άλλη, τα Galaxy S7 και Galaxy S7 κατάφεραν να καταγράψουν 55 εκατομμύρια πωλήσεις κατά την διάρκεια ενός έτους. Βέβαια, οι προσαρμογές των τιμών και οι προσφορές κέντρισαν αρκετά το ενδιαφέρον των καταναλωτών που επέλεξαν να αποκτήσουν το Galaxy S7 αντί να περιμένουν το S8.

Η Samsung δήλωσε ότι επιθυμεί το Galaxy S8 να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων πριν ακόμα κυκλοφορήσει το Galaxy Note 8. Νομίζουμε βέβαια ότι το Galaxy S8 θα βοηθήσει αρκετά την Samsung  να σπάσει το ρεκόρ το πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS