ΑρχικήinetΟι 3 καλύτερες εναλλακτικές για το Extratorrent

Οι 3 καλύτερες εναλλακτικές για το Extratorrent

Τώρα που η δημοφιλής ιστοσελίδα Extratorrent.cc έχει σταματήσει να λειτουργεί, σας προτείνουμε 3 κορυφαίες εναλλακτικές ιστοσελίδες

εναλλακτικές

Η δεύτερη πιο δημοφιλής ιστοσελίδα torrent, η Extratorrent φαίνεται ότι από χθες έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Οι επισκέπτες που ανοίγουν το Extratorrent.cc λαμβάνουν ένα μήνυμα σφάλματος CloudFlare 504, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει σφάλμα όσον αφορά τους χρήστες της σελίδας.

Για το Extratorrent ένα τέτοιου είδους σφάλμα είναι σπάνιο. Ο κύριος ανταγωνιστής του και το νούμερο ένα torrent στον κόσμο, το Pirate Bay παρουσιάζει συχνά σφάλματα σχετικά με τους επισκέπτες, σχεδόν κάθε μήνα. Αυτή είναι η πρώτη φορά μέσα στο 2017 που παρουσιάζεται τέτοιο θέμα στον Extratorrent και ελπίζουμε ότι δεν είναι κάτι μόνιμο, αν λάβουμε υπόψη μας και το γεγονός ότι οι ιστοσελίδες torrent και streaming κλείνουν η μία μετά την άλλη. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ένας άλλος δημοφιλής δικτυακός τόπος streaming ταινιών, o Coke & Popcorn αποφάσισε να κλείσει, πιθανώς υπό την πίεση των ομάδων μέσων μαζικής ενημέρωσης κατά της πειρατείας.

Οι χρήστες torrent που δεν επιθυμούν να περιμένουν μέχρι να ξεκαθαριστεί το τι έχει συμβεί με την ιστοσελίδα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ακόλουθες τρεις εναλλακτικές ιστοσελίδες torrent:

ThePirateBay: Η πρώτη στον κατάλογό μας είναι ίσως ο πιο δημοφιλής ιστότοπος λήψης torrent αυτή τη στιγμή. Το Pirate Bay προσφέρει ισχυρή αναζήτηση περιεχομένου torrents, δίνοντάς σας πολλούς λόγους να το επιλέξετε ως εναλλακτική λύση στον Extratorrent.cc.

YTS aka YIFY.ag: Το YTS.ag δεν είναι ο αρχικός ιστότοπος YTS ή YIFY αλλά μία καλή απομίμησή του. Μετά την κατάρρευση του αρχικού YIFY / YTS, ο ιστότοπος αυτός πήρε τη θέση του και από τότε που έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα λόγω της μοναδικής εμφάνισης του ιστοτόπου του.

RARBG: Το RarBG έγινε γρήγορα δημοφιλές και παρέχει αρχεία torrent και μαγνητικούς συνδέσμους για να διευκολύνει την κοινή χρήση αρχείων p2p. Ο ιστότοπος έχει αποκλειστεί από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σαουδική Αραβία, τη Δανία, την Πορτογαλία και πολλές άλλες χώρες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS