ΑρχικήinetHTC U 11: Διαθέτει ηχογράφηση ήχου 360 μοιρών

HTC U 11: Διαθέτει ηχογράφηση ήχου 360 μοιρών

Λίγες μέρες έμειναν για την κυκλοφορία του πρώτου smartphone της HTC για φέτος, το πολυσυζητημένο U 11. Για να αυξήσει το ενδιαφέρον του κοινού για το νέο της smartphone η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα ακόμα video teaser αφήνοντας να εννοηθεί ότι το κινητό έρχεται με ένα εντυπωσιακότατο χαρακτηριστικό.HTC

Σύμφωνα με το βίντεο, το HTC U 11 έρχεται με 360 μοιρών ηχογράφηση ήχου. Το χαρακτηριστικό αυτό έρχεται να συμπληρώσει το Edge Sense πλαίσιο που αποτελούσε μέχρι στιγμής το δυνατό σημείο του τηλεφώνου. Φυσικά, όχι άδικα! Το Edge Sense πλαίσιο επιτρέπει στον χρήστη πιέζοντας απλά το τηλέφωνο του να αποκτά γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές που εμφανίζονται στην οθόνη.

Στο βίντεο δεν αποκαλύπτει τίποτα άλλο πέρα από την ημερομηνία παρουσίασης, τις 16 Μαΐου.

Βέβαια οι προδιαγραφές του νέου smartphone έχουν ήδη αποκαλυφθεί. Συγκεκριμένα, θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 835 επεξεργαστή της  Qualcomm σε συνδυασμό με μια μονάδα επεξεργασία γραφικών  Adreno 540. Η οθόνη θα είναι Quad HD 5.5 ιντσών και η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι 3.000mAh με Quick Charge 3.0 υποστήριξη.

Το νέο HTC U 11 έρχεται με 4GBμνήμη RAM και εσωτερική αποθήκευση 64GB με ενδεχόμενη επιλογή επέκτασης μέσω microSD κάρτας. Η δευτερεύουσα κάμερα του τηλεφώνου θα είναι 16MP ενώ η κύρια 12MP. Αναμένεται να τρέχει σε Android 7.1.1 Nougat και να  διαθέτει USB Type-C. Δυστυχώς και αυτή η συσκευή δεν θα συνοδεύεται από υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών αλλά θα προσφέρει προσαρμογέα για να μπορούν οι χρήστες να χρησιμοποιούν τα δικά τους ακουστικά.

Τέλος, το smartphone έρχεται με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο home button αλλά και με IP57 πιστοποίηση κατά του νερού και της σκόνης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS