ΑρχικήinetΑυτό το τηλέφωνο διαθέτει κόκκινο κουμπί έκτακτης ανάγκης

Αυτό το τηλέφωνο διαθέτει κόκκινο κουμπί έκτακτης ανάγκης

Ακόμα κι αν είστε κάπου ολομόναχοι, αυτό το τηλέφωνο φροντίζει για εσάς.

τηλέφωνο

Το Doro 8020X – διαθέσιμο σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο – είναι ένα τυπικό αδιάβροχο smartphone, εκτός από το ότι είναι λίγο πιο ανθεκτικό από τα υπόλοιπα και ενδεχομένως μπορεί να σας σώσει τη ζωή.

Στην άκρη του τηλεφώνου υπάρχει ένα κόκκινο κουμπί – γνωστό επίσης και ως κουμπί βοήθειας – το οποίο στέλνει συναγερμό με τη μορφή μηνύματος σχετικά με την τοποθεσία του χρήστη μέσω του GPS. Αυτή η προειδοποίηση μπορεί να σταλεί σε έως και πέντε αριθμούς επαφών έκτακτης ανάγκης, που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων στο τηλέφωνο.

Είναι ένα ιδανικό τηλέφωνο για άτομα που ζουν μόνα τους όπως ηλικιωμένοι, βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές ή μπορεί να βιώσουν επικίνδυνες καταστάσεις λόγω δουλειάς ή για άλλους λόγους. Στην περιγραφή του, το smartphone αναφέρεται ως ιδανικό για χρήστες με “ενεργό” τρόπο ζωής.

Η Doro, είναι μια σουηδική εταιρεία, που ειδικεύεται στην κατασκευή κινητών τηλεφώνων για τους ηλικιωμένους και τα άτομα με αναπηρίες. Αυτό το τηλέφωνο εξυπηρετεί έναν ελαφρώς διαφορετικό ευάλωτο πληθυσμό, συγκεκριμένα τους εργαζόμενους στον τομέα των κατασκευών, της γεωργίας, της υγειονομικής περίθαλψης, της κοινωνικής εργασίας και άλλων «επικίνδυνων» εργασιακών πεδίων.

Είναι ένα αρκετά ανθεκτικό smartphone, το οποίο έχει σύστημα Android. Υποτίθεται ότι μπορεί να παραμείνει βυθισμένο σε νερό για έως και 30 λεπτά, είναι ανθεκτικό στη σκόνη και έχει μπαταρία που κρατάει πάνω από το κανονικό.

Εάν έχετε σπάσει περισσότερα από ένα τηλέφωνα και δεν θέλετε να ψάχνετε δεξιά και αριστερά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αυτό ίσως είναι το κατάλληλο τηλέφωνο για εσάς.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS