Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Μπορείτε να αποκτήσετε ένα διαφανές Samsung Galaxy S8, αν τολμάτε!

Όταν πρόκειται για τα gadgets που χρησιμοποιούμε περισσότερο, μερικές φορές η διαφάνεια μπορεί να μην είναι κάτι τόσο απλό – σκεφτείτε μόνο πόσο καιρό μας πήρε, για να μάθουμε τι πήγε στραβά με το Galaxy Note 7. Στην κυριολεξία όμως, το να μετατρέψουμε το περίβλημα του κινητού μας σε διαφανές, μπορεί να μην είναι και πολύ δύσκολο.

διαφανές

Ο YouTuber JerryRigEverything έκανε ακριβώς αυτό. Αποφάσισε να δημιουργήσει ένα διαφανές Galaxy S8, όπως αυτά τα κλασικά Game Boy Colors, που οι gamers αγαπούσαν στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Αρχικά, αφαίρεσε το πίσω περίβλημα του κινητού, κάτι το οποίο όπως σημείωσε το iFixit στη δική του περιγραφή της συσκευής, είναι μια δύσκολη δουλειά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην προκληθούν ζημιές ή ρωγμές. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα ειδικό υλικό που αφαίρεσε το χρώμα και την υφή και έκανε την πίσω όψη του τηλεφώνου να φαίνεται σαν γυαλί.

Μετά από αυτό, απομάκρυνε μερικά από τα εσωτερικά στοιχεία, όπως τον πίνακα ασύρματης φόρτισης και ορισμένα από τα πλαστικά εξαρτήματα των ηχείων, για να είναι πιο ευδιάκριτα μερικά από τα πιο αισθητικά ευχάριστα εξαρτήματα του κινητού. Μόλις εφάρμοσε και μερικές συγκολλητικές ταινίες, για προστασία από τη σκόνη, το λαμπερό  πίσω περίβλημα του νέου S8 ήταν εντελώς διαφανές.

Φαίνεται σίγουρα φοβερό – ωστόσο αφαιρώντας ορισμένα στοιχεία, το κινητό χάνει την ικανότητά του για ασύρματη φόρτιση, δεν είναι πια αδιάβροχο και δεν έχει καμία εγγύηση. Επιπλέον δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το τηλέφωνο συνεχίζει να λειτουργεί πραγματικά, μετά από τις μετατροπές που υφίσταται.

Αυτό απέχει πολύ από την πρώτη φορά που ο εν λόγο YouTuber έσπασε ένα ολοκαίνουργιο S8. Στο λογαριασμό του υπάρχουν επίσης μερικά άλλα βίντεο όπου καταστρέφει ένα S8, στα οποία φαίνεται να το κόβει με ένα μαχαίρι, να το καίει και να το λυγίζει. Αυτή τη φορά τουλάχιστον, δεν υπήρξε «κακοποίηση» κινητού!

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *