ΑρχικήinetiPhone 8: Τα προβλήματα που προκύπτουν κατά την παραγωγή του.

iPhone 8: Τα προβλήματα που προκύπτουν κατά την παραγωγή του.

Τα νέα σχετικά με το νέο iPhone 8 δεν έχουν σταματημό καθώς πρόκειται για ένα smartphone της Apple που θα εισάγει πολλά νέα χαρακτηριστικά που αργότερα θα ενσωματωθούν στον κατάλογο της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια.iPhone 8

Δημοσιεύτηκαν πρόσφατα σε ιστοσελίδα εικόνες που παρουσιάζουν μια κάμερα διπλού φακού στο πίσω μέρος της συσκευής η οποία διαφέρει αρκετά από την οριζόντια ρύθμιση της κύριας κάμερας του iPhone 7 Plus. Επιπλέον, η ρύθμιση διπλού φακού φαίνεται να διαθέτει LED flash όπως εξάλλου έχουν σημειώσει και προηγούμενες διαρροές.

Ορισμένες λεπτομέρειες της αναφοράς ταιριάζουν απόλυτα με προηγούμενες διαρροές σχεδιαστικών επιδόσεων ενώ η Apple είναι επίσης γνωστό ότι δοκιμάζει διάφορες εκδόσεις του επερχόμενου iPhone 8.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν και Touch ID αισθητήρες στο πίσω μέρος της συσκευής. Βέβαια ορισμένοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι η Apple δεν θα προσθέσει Touch ID στο iPhone 8 καθώς αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα ενσωμάτωσης του αισθητήρα στην  OLED οθόνη.

Οι δυσκολίες ενσωμάτωσης του Touch ID ίσως να αποτελούν και τον λόγο για τον οποίο η Apple έχει αναβάλει την κυκλοφορία για το Νοέμβριο. Ένας επόμενος πιθανός λόγος είναι τα προβλήματα λειτουργίας της ασύρματης φόρτισης που οδηγούν στην υπερθέρμανση του τηλεφώνου. Επιπλέον, η εταιρεία πρέπει να βρει λύσεις και με τις δυσλειτουργίες που παρουσιάστηκαν με την Qi τεχνολογία πριν ανακοινώσει επίσημα το νέο της smartphone.

To iPhone 8 αναμένεται να έρθει με έναν βελτιωμένο A11 επεξεργαστή, AR χαρακτηριστικά και ίσως μια 3D κάμερα ανίχνευσης. Το σώμα του τηλεφώνου πιθανότατα να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο με 5.5 ιντσών OLED οθόνη.

Εκτός από το iPhone 8, η Apple αναμένεται να εισάγει και τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS