ΑρχικήinetAeroMobil: ιπτάμενα αυτοκίνητα διαθέσιμα για προπαραγγελίες

AeroMobil: ιπτάμενα αυτοκίνητα διαθέσιμα για προπαραγγελίες

AeroMobil: Αν το όνειρό σας ήταν να γίνεται αεροπόρος, σε λίγο θα γίνει πραγματικότητα. Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να πετάξετε με το αυτοκίνητό σας; Λοιπόν σε λίγο (;) θα μπορείτε να το κάνετε.

Η εταιρεία AeroMobil από την Σλοβακία ανακοίνωσε τα προκαταρκτικά στοιχεία για την πρώτη εμπορική διαθέσιμη έκδοση του αεροσκάφους της. Οι τιμές της εταιρείας κυμαίνονται από 1,3 εκατομμύρια έως 1,7 εκατομμύρια δολάρια, ανάλογα με τη διαμόρφωση του οχήματος.AeroMobil

Ωστόσο, η ημερομηνία παράδοσης παραμένει λίγο ασαφής. Η εταιρεία αναφέρει ότι ελπίζει να “φτάσει σε πλήρη παραγωγή τα επόμενα χρόνια” και ότι θα παραδώσει τα πρώτα αυτοκίνητα στους πελάτες της το 2020.

Η ΑeroMobil έκανε σήμερα την ανακοίνωσή της και παρουσίασε την τελευταία έκδοση του αυτοκινήτου της στο στο Top Marques Monaco σε ένα supercar show.

“Σήμερα είναι μια καθοριστική μέρα για το μέλλον των ταξιδιών μας, καθώς η κυκλοφορία του AeroMobil σημαίνει ότι η καθημερινή ιπτάμενη μεταφορά θα έρθει σύντομα”, δήλωσε ο Juraj Vaculik, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της AeroMobil.

“Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, συγκεντρώσαμε μια ισχυρή ομάδα από τα καλύτερα μυαλά και εμπειρογνώμονες στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αεροδιαστημικής, για να επαναπροσδιορίσουμε τα όρια των δυνατοτήτων μεταφοράς”.

Αρχικά ακούσαμε για πρώτη φορά την εταιρεία ΑeroMobil το 2013. Από τότε, ο αγώνας για τον σχεδιασμό, την πώληση και την ανάπτυξη των ιπτάμενων αυτοκινήτων έχει γίνει εκπληκτικά έντονος και ανταγωνιστικός. Παρόλο που ο δρόμος μπροστά μας παραμένει μακρύς.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ΑeroMobil ανέφερε ότι αναζητά επενδυτές για να την βοηθήσουν να περάσει σε φάση κατασκευής. Πιθανόν, οι προ παραγγελίες είναι ένας καλός τρόπος να αποδειχθεί ότι μια αγορά κάποιου είδους υπάρχει πραγματικά πέρα ​​από τις φαντασιώσεις των παιδιών στην ηλικία των πέντε ετών.

Μέχρι τότε δοκιμάστε τα jetpacks … είναι σίγουρα φθηνότερα και υπάρχουν..

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS