ΑρχικήinetΕίτε σας αρέσει είτε όχι, το Facebook Messenger είναι ασταμάτητο!

Είτε σας αρέσει είτε όχι, το Facebook Messenger είναι ασταμάτητο!

Το Messenger του Facebook μπορεί να εξακολουθεί να έχει ένα μερίδιο haters, αλλά το πιο πιθανό είναι, ότι ακόμη και αυτοί εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Messenger

Η υπηρεσία αριθμεί σήμερα περισσότερους από 1,2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα, όπως ανακοίνωσε το Facebook την Τρίτη. Αυτό είναι πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες τον περασμένο Ιούλιο.

Το Facebook αποδίδει μεγάλο μέρος της πρόσφατης αύξησης, στην επέκταση του Messenger Lite, την έκδοση της εφαρμογής που ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο για πιο αργές συνδέσεις και παλαιότερα τηλέφωνα, καθώς και την ταχεία επέκταση των νέων χαρακτηριστικών.

Μόνο τις τελευταίες εβδομάδες, η εφαρμογή εισήγαγε: αντιδράσεις και αναφορές τύπου Slack, κοινή χρήση της τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο, προτάσεις Μ, ομαδικές πληρωμές, και φυσικά τον κλώνο του Snapchat Stories, Messenger Day. Αυτά είναι όλα, μαζί με το χαρακτηριστικό τύπου Snapchat της φωτογραφικής μηχανής, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε selfies που εξαφανίζονται με τους φίλους σας.

Αν και μερικοί τα έχουν επικρίνει όλα αυτά ως ένα πολύ συγκεχυμένο σύνολο χαρακτηριστικών, το Facebook δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι επιβράδυνσης – στο κάτω κάτω είναι δύσκολο να τα βάλει κανείς με 1,2 δισεκατομμύρια ανθρώπους!

Το τελευταίο ορόσημο έρχεται μόλις μια εβδομάδα πριν από το συνέδριο προγραμματιστών F8 της εταιρίας, όπου το Facebook αναμένεται να εισάγει ακόμα περισσότερες ενημερώσεις για την πλατφόρμα, καθώς όπως φαίνεται θα επεκτείνει το Messenger ακόμη περισσότερο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS