ΑρχικήinetΤο T-Mobile ξεκινάει τις προ-παραγγελίες του Samsung Galaxy S8

Το T-Mobile ξεκινάει τις προ-παραγγελίες του Samsung Galaxy S8

Το τελευταίο smartphone ναυαρχίδα της Samsung θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, αλλά φαίνεται ότι τουλάχιστον ένας φορέας των ΗΠΑ σκοπεύει να ξεκινήσει να στέλνει τις συσκευές που έχουν προ-παραγγείλει οι χρήστες. Το T-Mobile έχει μόλις ενημερώσει τους πελάτες της ότι μπορεί να αναμένουν να λάβουν τις συσκευές Galaxy S8 και S8 + που έχουν προ-παραγγείλει από τις 19 Απριλίου.

T-mobile

Οι προ-παραγγελίες για τα Galaxy S8 και Galaxy S8 + σε T-Mobile μεταδόθηκαν live στα τέλη του περασμένου μήνα, ενώ τα δύο smartphones θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ στις 21 Απριλίου. Τρεις μέρες πριν από αυτό, οι πελάτες του T-Mobile μπορούν να αναμένουν να λάβουν τις παραγγελίες τους.

Το T-Mobile δήλωσε ότι έχει ήδη αρχίσει να συσκευάζει τις παραγγελίες των πελατών και μερικοί μπορεί να δουν ακόμη και τις πιστωτικές τους κάρτες να χρεώνονται. Το T-Mobile σπεύδει να είναι ο πρώτος φορέας των ΗΠΑ που θα τοποθετήσει το Galaxy S8 στις τσέπες των πελατών, τουλάχιστον δύο ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το T-Mobile κάνει μια τέτοια κίνηση, ο φορέας των ΗΠΑ παραδίδει επίσης τις προ-παραγγελίες για το Galaxy S7 μία εβδομάδα πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του περασμένου έτους. Μια πρόσφατη έκθεση έδειξε επίσης ότι οι πελάτες του Galaxy S8 στον Καναδά θα λάβουν τις παραγγελίες τους από τις 17 Απριλίου. Οι Καναδοί οι οποίοι έχουν προ-παραγγείλει την ναυαρχίδα της Samsung από Telus, Rogers, Videotron και Bell, μπορούν να λάβουν την συσκευή νωρίτερα από τους άλλους.

Ενώ τα Galaxy S8 και Galaxy S8 + θα φτάσουν νωρίς στις ΗΠΑ, δεν θα διαθέτουν δυνατότητες φωνητικών εντολών για την εικονική βοηθό Bixby. Η Samsung ανακοίνωσε ότι το Bixby Voice λανσάρισμα καθυστέρησε πιθανότατα λόγω των Αγγλικών που σχετίζονται με θέματα αναγνώρισης φωνής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS