ΑρχικήinetΤο Xiaomi Mi 6 έρχεται στις 19 Απριλίου

Το Xiaomi Mi 6 έρχεται στις 19 Απριλίου

Ενώ όλοι πιστεύαμε ότι το Xiaomi Mi 6 θα αποκαλυφθεί σήμερα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Αντιθέτως, μια επίσημη ανακοίνωση της Xiaomi δηλώνει ότι το νέο smartphone θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα, στις 19 Απριλίου.Xiaomi Mi 6 Xiaomi Mi 6 Xiaomi Mi 6

Μιας και η μέρα του πλησιάζει, επιβάλλεται να πούμε δυο λόγια παραπάνω για τη νέα συσκευή της εταιρείας. Πρώτο και κύριο, έρχεται με πολύ ισχυρά εξαρτήματα. Τόσο το Mi 6 όσο και το Mi 6 Plus τροφοδοτούνται από την καινούρια πλατφόρμα της Qualcomm, το Snapdragon 835 ενώ η χωρητικότητα της RAM και η εσωτερική μνήμη αποθήκευσης θα διαφέρουν, ανάλογα με την έκδοση.

Το Mi 6 θα διαθέτει οθόνη 5.1 ιντσών με  Full HD ανάλυση ενώ το  Mi 6 Plus έρχεται με 5.7 ιντσών οθόνη και την ίδια ανάλυση. Στο Mi 6 συναντάμε επίσης έναν αισθητήρα 19MP Sony IMX400 και εγκατάσταση διπλής κάμερας με 12MP αισθητήρες Sony IMX362 στο Mi 6 Plus. Στο μπροστινό μέρος και οι δύο συσκευές διαθέτουν κάμερα 8MP για την λήψη selfies και βιντεοκλήσεων.

Αναφορικά τώρα με τη χωρητικότητα της μπαταρίας, το Mi 6 Plus θα αντλεί ενέργεια από 4.500mAh μπαταρία ενώ το πρότυπο μοντέλο από μια μπαταρία 3.200mAh.

Οι τιμές των κινητών -κάτι που περιμέναμε να μάθουμε όλοι- είναι αρκετά προσιτές για τις προδιαγραφές που διαθέτουν. Συγκεκριμένα, το Mi 6 με 4GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερική μνήμη πωλείται στην τιμή των 318 δολαρίων ενώ το Mi 6 με την ίδια χωρητικότητα RAM αλλά 128GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης  στην τιμή των 376 ευρώ. Το Mi 6 Plus με 6GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης το βρίσκουμε στα 390 δολάρια, με την ίδια χωρητικότητα RAM και 128GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης στα 448 δολάρια ενώ στα 535 δολάρια είναι το μοντέλο ανώτερης κατηγορίας με τα 256GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS