ΑρχικήinetΌσα πρέπει να ξέρετε για το Xiaomi Mi Max 2

Όσα πρέπει να ξέρετε για το Xiaomi Mi Max 2

Η Xiaomi είναι απασχολημένη τον τελευταίο καιρό με το νέο Mi 6, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αυτό το μήνα όπως επίσης και τα Mi Mix και Mi Max τα οποία όμως δεν έχουν δεχτεί κάποια ανανέωση για φέτος. Πρόσφατα διέρρευσαν στην δημοσιότητα αρκετές πληροφορίες σχετικά με το Mi 6 αλλά και το Mi Max.Xiaomi

Το νέο Mi Max με την κωδική ονομασία Xiaοmi Oxygen έρχεται με μια πολύ μεγάλη οθόνηFull HD 6,4 ιντσών και θα τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 660 επεξεργαστή της Qualcomm ο οποίος θα είναι προγραμματισμένος στα 2,2GHz σε συνδυασμό με  Adreno 506 μονάδα επεξεργασίας γραφικών.

Επιπλέον, το νέο smartphone θα περιλαμβάνει 4GB μνήμη RAM και 128GB μνήμη εσωτερικής αποθήκευσης. Η κύρια κάμερα είναι 12ΜΡ με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4Κ ενώ η δευτερεύουσα 5ΜΡ. Επιπλέον, το smartphone διαθέτει υποστήριξη NFC.

Ένα από τα δυνατά σημεία του Xiaοmi Mi Max 2 είναι η μπαταρία 5.000mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Θα τρέχει σε Android 7.1.1 Nougat με MIUI.

Ενώ αυτή είναι η τυπική παραλλαγή του Mi Max, το high-end μοντέλο πιθανολογείται να έχει περισσότερη χωρητικότητα RAM  και καλύτερη κάμερα. Το προηγούμενο μοντέλο Mi Max είχε μικρότερη μπαταρία 4.850 mAh, κύρια κάμερα 16MP με PDAF και δευτερεύουσα 5MP. Άρα, απ’ ότι φαίνεται η Xiaοmi δεν έχει κάνει ιδιαίτερες βελτιώσεις στη νέα έκδοση.

Το Mi Max 2 της Xiaοmi λογικά θα είναι στη ίδια τιμή με το μοντέλο του περασμένου έτους το οποίο ξεκίνησε στα  230 δολάρια και έφτασε τα 307 δολάρια για την κορυφαία έκδοση με 4GB μνήμη RAM, 128GB μνήμη εσωτερικής αποθήκευσης και πλατφόρμα Snapdragon 652.

Σύμφωνα με φήμες, η Xiaοmi θα ανακοινώσει το νέο μοντέλο τον Μάιο και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS