ΑρχικήReviewsMicrosoft Project Scorpio δείτε τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

Microsoft Project Scorpio δείτε τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

Το Eurogamer αποκάλυψε σήμερα τις προδιαγραφές για τον επερχόμενο διάδοχο του Xbox One. Το ‘Project Scorpio’ της Microsoft πέτυχε την απόδοση των έξι teraflops χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο 8-core επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,3 GHz.

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής κάνει την επερχόμενη κονσόλα περίπου το 30% πιο γρήγορη από το Xbox One, και πολύ καλύτερη στο χειρισμό multitasking.

Να αναφέρουμε ότι η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι οι διαρροές προέρχονται κατευθείαν από την Microsoft, και αναφέρει ότι είναι επίσημα και τελικά.

Κύριος στόχος της Microsoft με το Project Scorpio είναι πετύχει απόλυτη συμβατότητα με τρέχοντα παιχνίδια του Xbox One αλλά και το αντίθετο.Microsoft Project Scorpio

Η GPU τυ επερχόμενου Project Scorpiο είναι περίπου 4,6 φορές πιο ισχυρή από αυτή του Xbox. Θα φοράει 12 GB GDDR5 RAM από τα οποία τα 8GB θα προορίζονται μόνο για τα παιχνίδια.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν την επερχόμενη κονσόλα λίγο πιο ισχυρή από το PS4 Pro και αν και δεν είναι σε θέση να παίξει κάθε παιχνίδι PS4 σε 4K, το Project Scorpio μπορεί θεωρητικά να χειριστεί σχεδόν κάθε τρέχοντα τίτλο του Xbox One σε 4K.

Με το Prοject Scorpio, η Microsoft ελπίζει να κερδίσει και πάλι τους προγραμματιστές αφού διαθέτει και αρκετά toolsets για να κάνει ευκολότερη τη δημιουργία παιχνιδιών.

Φυσικά δεν υπάρχει ακόμα κάποια ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, και δεν έχουν διαρρεύσει οι τιμές, αν και σίγουρα θα διαρρεύσυν περισσότερες πληροφορίες πριν το Ε3.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS