ΑρχικήinetTo Motorola Moto Z2 έρχεται σύντομα...

To Motorola Moto Z2 έρχεται σύντομα…

Το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους είδαμε αρκετές νέες συναρπαστικές ναυαρχίδες. Υπάρχουν όμως και μερικές κατασκευαστικές εταιρείες που επέλεξαν να μην αποκαλύψουν τα καινούρια smartphones κατά την διάρκεια των CES και MWC. Μια από αυτές είναι η Motorola, η οποία εργάζεται πάνω στον διάδοχο της τελευταίας ναυαρχίδας της, το Moto Ζ.Motorola

Πρόσφατη αναφορά αποκαλύπτει ότι η φετινή ναυαρχίδα θα ονομάζεται Moto Ζ2. Απ’ ότι φαίνεται το νέο smartphone θα διατηρήσει τα pins υποδοχής στο πίσω μέρος, επιτρέποντα έτσι στο τηλέφωνο να είναι συμβατό με πολλά Moto Mods modular αξεσουάρ.

Τα Moto Z, Moto Z Force και Moto Z Play υποστηρίζουν την χρήση Moto Mods μέσω μαγνητών και 16 pins που επιτρέπουν στα αρθρωτά αξεσουάρ να συνδέονται γρήγορα με το τηλέφωνο ενισχύοντας έτσι την λειτουργικότητα χωρίς να απαιτείται επανεκκίνηση της συσκευής.

Πολύ πιθανό το νέο Moto Ζ2 να προσφερθεί μαζί με νέα Moto Mods, με ένα από τα μοντέλα μάλιστα  να περιλαμβάνει την εικονική βοηθό Alexa. Μιας και αναφερόμαστε στα modular αξεσουάρ, να σας υπενθυμίσουμε ότι η Motοrola ανήγγειλε την επιστροφή του RAZR ως Moto Mod.

Η Mοtorola επιβεβαίωσε έμμεσα ότι ο διάδοχος του Moto Z αναμένεται το 2017 κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης του ερχομού νέων Moto Mods μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Η εταιρεία αποκάλυψε επίσης ότι οι Moto Z εκδόσεις θα διατίθεντο και σε άλλους φορείς των ΗΠΑ πέρα από το Verizon. Τα Moto Z Droid, Moto Z Force Droid και Moto Z Play Droid προς το παρόν είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο Verizon.

Τα Moto Z και Moto Z Force κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο ενώ το Moto Ζ2 θα ανακοινωθεί φέτος το νωρίτερο  τον Ιούνιο. Μέχρι τότε, η Mοtorola ασχολείται με το νέο Moto X (2017).

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS