ΑρχικήinetΤο BlackBerry KEYone κάνει πρεμιέρα στις...

Το BlackBerry KEYone κάνει πρεμιέρα στις…

Αν και το KEYone της BlackBerry παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη δεν έχει φτάσει ακόμα στα καταστήματα. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν η BlackBerry δήλωσε ότι το νέο της smartphone θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο και συγκεκριμένα στις 5 Μαΐου στις ΗΠΑ και τον Καναδά.  KEYone

Η unlocked έκδοση του BlackBerry KEYοne είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία στο Ηνωμένο Βασίλειο στην τιμή των £499 ενώ η αποστολή αναμένεται να ξεκινήσει στις 5 Μαΐου. Να σημειώσουμε βέβαια ότι το smartphone κατά πάσα πιθανότητα να είναι διαθέσιμο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες την ίδια ημέρα.

Επομένως, οι καταναλωτές από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά θα είναι σε θέση να δώσουν την παραγγελία τους στις 5 Μαΐου.

Ο λόγος για τον οποίο καθυστέρησε τόσο πολύ η κυκλοφορία των BlackBerry KEYοne σχετίζεται με τα αποθέματα. Ο πρόεδρος της TCL δήλωσε ότι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας μεταφέρθηκε προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση του τηλεφώνου. Πρόσθεσε επίσης ότι αν και τα smartphones είναι ακόμα στην φάση της κατασκευής έχουν ήδη υπερβεί την αρχική τους προσφορά.

Το BlackBerry KEYone ξεχωρίζει για το QWERTY φυσικό πληκτρολόγιο του. Στο εσωτερικό του smartphone συναντάμε ισχυρά χαρακτηριστικά όπως η 3GB μνήμη RAM και 32GB εσωτερική μνήμη καθώς και μια οθόνη 4,5 ιντσών με ανάλυση 1080p. Τρέχει σε Snapdragon 625 επεξεργαστή της Qualcomm, διαθέτει έναν αισθητήρα Sony IMX378 με 12MP, 4k δυνατότητα εγγραφής καθώς και δευτερεύουσα κάμερα 8MP με  f / 2.2 διάφραγμα. Το νέο smartphone αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 3,505mAh με Quick Charge 3.0. Το τηλέφωνο τρέχει  σε Android 7.1 Nougat και έρχεται με την εφαρμογή ασφάλειας της BlackBerry, HUB and DTEK, καθιστώντας το, το πιο ασφαλές smartphone της αγοράς.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS