ΑρχικήinetΑυτή η συσκευή των $290 μοιάζει με το Microsoft Surface

Αυτή η συσκευή των $290 μοιάζει με το Microsoft Surface

Κινεζικές εταιρείες έχουν γίνει διάσημες για την δημιουργία κλώνων των υπερ – δημοφιλή συσκευών όπως κινητά τηλέφωνα και tablet, και τώρα είναι η σειρά της Cube να δημιουργήσει κάτι που θα μοιάζει με ένα Microsoft Surface Pro 4.

Microsoft

Ονομάζεται iWork 3X, το νέο 2-σε-1 tablet που μοιάζει με ένα Microsoft Surface με την πρώτη ματιά, αλλά κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά γίνεται φανερό ότι δεν έχει τις λειτουργίες ενός Surface.

Πρώτα απ΄όλα η συσκευή βασίζεται στην ίδια προσέγγιση όπως του Microsoft Surface, οπότε είναι ουσιαστικά ένα tablet που μετατρέπεται σε φορητό υπολογιστή όταν συνδέεται με ένα πληκτρολόγιο.

Δεν έχει ακουστεί λέξη για υποστήριξη pen στην κινέζικη συσκευή, αλλά από την άλλη πλευρά έρχεται με μια ενσωματωμένη βάση στήριξης που δίνει μια αίσθηση φορητού υπολογιστή, αν και αυτό είναι χρήσιμο μόνο όταν το πληκτρολόγιο είναι συνδεδεμένο. Σύμφωνα με την Liliputing, το πληκτρολόγιο πωλείται ξεχωριστά αν και οι πληροφορίες τιμολόγησης δεν είναι ακόμα διαθέσιμες.

Σε ότι αφορά τις προδιαγραφές, οι ιδιοκτήτες των Microsoft Surface θα γελάσουν σίγουρα όταν το δουν αυτό. Η συσκευή έρχεται με έναν quad-core επεξεργαστή Intel Celeron N3450 ο οποίος δεν μπορεί καν να συγκριθεί με την Intel Core i-series που διατίθεται στο Surface, αλλά το οποίο θα είναι σε θέση να τρέξει τα Windows 10 μια χαρά.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν αρκετά καλές προδιαγραφές, όπως η μνήμη 6GB DDR3, αποθήκευση 128GB SSD, υποστήριξη κάρτας microSD για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, και 8.500 mAh μπαταρία που θα πρέπει να παρέχει εύκολα 6 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Σε ότι αφορά την τιμολόγηση, η κινέζικη συσκευή θα κοστίσει περίπου $290 στην τοπική αγορά, ενώ η διεθνής τιμή λένε ότι θα φτάσει τα $360. Αυτό καθιστά την συσκευή έναν πολύ προσιτό κλώνο Surface, αν και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η συσκευή είναι value for money.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS