ΑρχικήinetΤο Netflix αποκτά offline προβολή και download υποστήριξη για Windows 10

Το Netflix αποκτά offline προβολή και download υποστήριξη για Windows 10

Το Netflix εμφάνισε την επιλογή offline προβολής και download την προηγούμενη χρονιά και τώρα η εταιρεία φέρνει αυτή την λειτουργικότητα και στους χρήστες Windows 10.

netflix

Ξεκινώντας από σήμερα οι χρήστες της επίσημης εφαρμογής Netflix που είναι διαθέσιμη στο Windows Store μπορούν εύκολα να κάνουν download ταινίες στους  local drives τους και να τις παρακολουθήσουν αργότερα σαν ένα standard αρχείο βίντεο που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή τους.

Το Downloading, όμως δεν είναι διαθέσιμο για όλες τις ταινίες και τα TV shows, αλλά μόνο για επιλεγμένα, και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε σε μια ξεχωριστή κατηγορία μέσα από την εφαρμογή. Όλα τα αρχεία που μπορούν να κατέβουν θα είναι διαθέσιμα στο section που θα ονομάζεται Available for Download, όπως και στην περίπτωση των συσκευών που δεν είναι Windows όπως iOS και Android.

Η διαδικασία της λήψης μια ταινίας λειτουργεί ακριβώς όπως θα περιμένατε, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε κλικ σε ένα μικρό download κουμπί που εμφανίζεται στην video page και στην συνέχεια το αρχείο αποθηκεύεται τοπικά. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε το κατεβασμένο αρχείο σε μια ειδική κατηγορία που ονομάζεται My Downloads.

Προφανώς, το να πάρετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Netflix είναι υποχρεωτικό αν θέλετε να έχετε την προβολή χωρίς σύνδεση, με την ανακοίνωση να αναμένεται να εκδοθεί σύντομα.

Η εφαρμογή Netflix στο Windows Store μπορεί να κατέβει όχι μόνο σε υπολογιστές αλλά και σε smartphones που τρέχουν Windows 10 Mobile, ώστε να προχωρήσει και να πάρει την πιο πρόσφατη έκδοση για να απολαύσετε την προβολή εκτός σύνδεσης στα Windows επίσης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS