ΑρχικήReviewsΤο RAZR Moto Mod επιστρέφει ακόμα καλύτερο...

Το RAZR Moto Mod επιστρέφει ακόμα καλύτερο…

Το Moto Ζ smartphone της Motorola καθώς και τα modular αξεσουάρ του είναι αρκετά δημοφιλή στην αγορά εφόσον επιτρέπουν στους χρήστες να επισυνάπτουν όλα τα  Moto Mods ενώ παράλληλα ενισχύουν τις δυνατότητες της συσκευής. Μετά την μεγάλη επιτυχία, η εταιρεία ετοιμάζει ένα ακόμα αξεσουάρ που θα προστεθεί στη συλλογή.Moto

Μια φωτογραφία στο Facebook από την Motorola Malaysia αποκαλύπτει το νέο Mοto Mod, το επονομαζόμενο RAZR. Η εταιρεία τόνισε ότι αυτή τη φορά πρόκειται για ένα νέο, αρκετά βελτιωμένο Mοto Mod. Το RAZR κυκλοφόρησε στις αρχές του 2004 και πολύ γρήγορα έγινε μια από τις πιο αγαπημένες συσκευές της αγοράς. Συγκριμένα, στις ΗΠΑ αποτέλεσε το πιο πετυχημένο εμπορικά smartphone της αγοράς μέχρι το 2008.

Η Motorola κατάφερε να πουλήσει 150 εκατομμύρια μονάδες Mοto RAZR παγκοσμίως με αποτέλεσμα το 2007 να κυκλοφορήσει μια δεύτερη γενιά των πολυαγαπημένων συσκευών. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2012, η εταιρεία προσπάθησε να επαναφέρει το RAZR με διαφορετικό σχεδιασμό ( DROID RAZR σειρά 2011-2012).

Η ανακοίνωση της επερχόμενης modular συσκευής τράβηξε την προσοχή πολλών και σίγουρα η κυκλοφορία του θα πείσει ακόμα και τους πιο δύσκολους καταναλωτές οι οποίοι στο τέλος θα στραφούν στα Mοto Z modular smartphones.

Πέρα από το RAZR Mοto Mod, η Motorola  εργάζεται και πάνω σε ένα Mod που θα έχει ενσωματωμένη την εικονική βοηθό της Amazon, την Alexa. Ουσιαστικά, όταν το Mod συνδέεται με ένα Mοto Z smartphone οι χρήστες θα είναι σε θέση να δίνουν εντολές στην Alexa και να δέχονται προτάσεις για διάφορα θέματα.

Σε άλλα νέα, η  Indiegogo στοχεύει στην δημιουργία ενός Mοto Mod που θα επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση ακόμα και σε IR blaster στα Mοto Z smartphones.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS