Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Το Night Shift είναι τώρα διαθέσιμο στο Mac σας

Night-Shift

Το να περνάτε πολλές ώρες κοιτάζοντας έναν υπολογιστή, έχει και τις αρνητικές του συνέπειες, μία εκ των οποίων είναι ότι το μπλε φως από την οθόνη μπορεί να διαταράξει τους φυσιολογικούς ρυθμούς του οργανισμού μας. Αυτό με τη σειρά του καθιστά πιο δύσκολο να κοιμηθούμε το βράδυ, αφού το laptop κλείσει τελικά. Με άλλα λόγια, το αγαπημένο σας MacBook μπορεί να χαλάει τον ύπνο σας!

Η ενημέρωση Sierra 10.12.4 του MacOS, φροντίζει αυτό το μειονέκτημα, καθιστώντας ως πρότυπο ένα χαρακτηριστικό, που παλιότερα απαιτούσε την εφαρμογή f.lux. Το Night Shift, όπως λέγεται, δρα μειώνοντας την ποσότητα του μπλε φωτός που χρησιμοποιείται από την οθόνη σας το βράδυ – αλλάζοντας σε πιο ζεστά χρώματα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα και ευκολότερα.

Πώς να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία και να διεκδικήσετε τον ύπνο που είναι δικαιωματικά δικό σας; Είναι αρκετά εύκολο.

  • Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ενημέρωση στο MacOS σας.
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στο «System Preferences» και επιλέξτε «Displays». Θα πρέπει να δείτε μία «Night Shift» επιλογή, δεξιά στην οθόνη σας.

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία. Θέλετε να ενεργοποιείται αυτόματα με την ανατολή και δύση του ηλίου; Υπάρχει επιλογή για αυτό.

Ίσως δεν θέλετε τόσο το μπλε φως, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να πάρετε τα οφέλη από εκείνο το γλυκό ζεστό χρωματικό φάσμα. Σε αυτή την περίπτωση, απλά ρυθμίστε τη «Θερμοκρασία χρώματος», για να βρείτε μια ρύθμιση που λειτουργεί για σας.

Αν πάλι θέλετε το Night Shift να συμβαίνει ASAP, μπορείτε να παραλείψετε όλα τα παραπάνω και να χρησιμοποιήσετε το Siri να το κάνει για σας. Αρκετά εύκολο, έτσι δεν είναι;  Ακόμα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία στο iPad και το iPhone σας.

Τώρα πια μπορείτε ν και πάλι να ελέγχετε τον ύπνο σας.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *