ΑρχικήinetΤα OnePlus 3 και 3Τ εμφανίζουν ελλατωματική κάμερα!

Τα OnePlus 3 και 3Τ εμφανίζουν ελλατωματική κάμερα!

Ενώ τα OnePlus 3 και 3Τ smartphones θεωρούνται ισχυρές και προσιτές συσκευές, φαίνεται ότι ορισμένα μοντέλα έχουν αρκετά ενοχλητικό πρόβλημα. Πολλές είναι οι αναφορές από χρήστες OnePlus 3 και 3Τ για τις στραβές πίσω κάμερες.OnePlus 3

Πολύ πιθανό ορισμένες πίσω κάμερες σε ένα μεγάλο ποσοστό OnePlus 3 και 3T μοντέλων έχουν μια κλίση προς τα αριστερά ή τα δεξιά αφήνοντας έτσι την εντύπωση ότι το smartphone δεν έχει κατασκευαστεί σωστά.

Ωστόσο το παρόν πρόβλημα δεν εμφανίζεται σε όλες τις OnePlus 3 και 3T μονάδες, ενώ δεν θα έπρεπε να επηρεάζει την απόδοση της κάμερας. Να σημειώσουμε ότι το smartphone διαθέτει μια κύρια κάμερα  16MP με f / 2.0 διάφραγμα και αυτόματη εστίαση εντοπισμού καθώς και μια δευτερεύουσα 16MP στο μπροστά μέρος.

Παρ’ όλ’ αυτά, το ελάττωμα της κάμερας είναι αρκετά ενοχλητικό δίνοντας την εντύπωση ενός κακώς κατασκευασμένου τηλεφώνου και όχι μιας ισχυρής συσκευής υψηλής ποιότητας. Το αισθητικό πρόβλημα παρατηρήθηκε αρχικά από κάποιους χρήστες και για να είμαστε ειλικρινείς αν το εντοπίσεις δεν μπορείς να το παραβλέψεις.

Η αισθητική ατέλεια δημοσιεύτηκε αρχικά από έναν χρήστη OnePlus 3T Colette Edition. Είναι ασαφές ακόμα αν ο χρήστης θα ζητήσει αποζημίωση ή αντικατάσταση του ελλαττωματικού smartphone το οποίο κοστίζει 479 ευρώ.

Το OnePlus 3T Colette Edition είναι διαθέσιμο σε OnePlus’ pop-up καταστήματα στο Παρίσι και έρχεται με 128GB εσωτερική μνήμη ενώ οι πελάτες έλαβαν και δωρεάν ένα σετ Bullets V2 ακουστικών. Τροφοδοτείται από έναν Qualcomm Snapdragon 821 επεξεργαστή σε συνδυασμό με 6GB μνήμη RAM. Αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 3,400mAh, διαθέτει οθόνη AMOLED 5.5-ιντσών. Τέλος, συναντάμε στο μπροστά μέρος  ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων καθώς και μια θύρα USB Type-C.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS