ΑρχικήinetSamsung: Το Galaxy S8 θα καταγράψει πιο πολλές παραγγελίες από το Galaxy...

Samsung: Το Galaxy S8 θα καταγράψει πιο πολλές παραγγελίες από το Galaxy Note 7

Το Galaxy S8 είναι πολύ σημαντικό για την Samsung, αφού αυτό θα είναι το πρώτο τηλέφωνο ναυαρχίδα που θα ανακοινωθεί μετά το φιάσκο του Galaxy Note 7 το περασμένο έτος. Η εταιρεία ελπίζει επίσης να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα της με το λανσάρισμα της νέας ναυαρχίδας.

Galaxy

Αναφορές από την Νότια Κορέα επισημαίνει το γεγονός ότι η Samsung στοιχηματίζει πολλά σε προ-παραγγελίες για το επερχόμενο smartphone της Galaxy S8, πριν το τηλέφωνο λανσαριστεί επίσημα στις 21 Απριλίου. Πηγές της βιομηχανίας δήλωσαν ότι η Samsung έχει ήδη αποκαλύψει τα σχέδια της επιδότησης για τους πελάτες, πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο κατά τη διάρκεια της περιόδου προ-παραγγελίας από τις 7 Απριλίου έως τις 17 Απριλίου. Τα τηλέφωνα τότε θα σταλούν από τις 18 Απριλίου, νωρίτερα από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Επιπλέον, η Samsung σχεδιάζει να φιλοξενήσει μια hands-on εκδήλωση στην Νότια Κορέα, αφού το τηλέφωνο έχει λανσαριστεί στην Νέα Υόρκη και το Λονδίνο στις 29 Μαρτίου. Προφανώς η εκδήλωση θα είναι σε εθνικό επίπεδο και θα προσφέρει στους καταναλωτές την δυνατότητα να δοκιμάσουν το τηλέφωνο.

Η Samsung πιστεύει ότι το Galaxy S8 και Galaxy S8 + θα ξεπεράσει τις περσινές προ-παραγγελίες για το Galaxy Note 7. Το Note 7 κατάφερε να καταγράψει περίπου 400.000 προ-παραγγελίες κατά τη διάρκεια της περιόδου 13 ημερών του προηγούμενου έτους, αλλά η εταιρεία υπέστη τελικά λειτουργικές ζημίες της τάξεως των 6.26 δισεκατομμυρίων δολαρίων μετά την ανάκληση του τηλεφώνου.

Η κορεάτικη εταιρεία κατασκευής smartphone έχει χτίσει hype γύρω από το νέο τηλέφωνο, απελευθερώνοντας διάφορα βίντεο teaser ακόμη και ανακοινώνοντας την νέα εικονική βοηθό Bixby. Από τα δύο  Galaxy S8 και Galaxy S8 +, η Samsung πιστεύει ότι το πρότυπο μοντέλο με οθόνη 5,8 ιντσών θα είναι πιο δημοφιλής, καθώς οι περισσότεροι μεταφορείς φαίνεται να έχουν τοποθετήσει περισσότερες παραγγελίες για αυτή την παραλλαγή.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS