ΑρχικήUpdatesΗ Alexa είναι πλέον διαθέσιμη για iOS!

Η Alexa είναι πλέον διαθέσιμη για iOS!

Η εικονική βοηθός της Amazon, Alexa, είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές τεχνολογίες της αγοράς καθώς μπορείτε να την βρείτε σε Echo ηχεία και μια πληθώρα smartphones συμπεριλαμβανομένου του Mate 9 της Huawei. Τώρα η Amazon σχεδιάζει να κάνει την Alexa διαθέσιμη σε ακόμα περισσότερους χρήστες.Alexa

Πρόσφατα το Amazon app για IOS έλαβε μια ενημερωτική έκδοση η οποία περιλαμβάνει την Αlexa. Η εικονική βοηθός είναι πλέον ενσωματωμένη στην εφαρμογή ενώ η ενημερωμένη έκδοση αναμένεται να εγκατασταθεί σταδιακά σε όλο και περισσότερους χρήστες σε περίπου μια εβδομάδα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αlexa απλά πατώντας το εικονίδιο του iPhone μικροφώνου στην μπάρα αναζήτησης. Η εικονική βοηθός απαντάει σε ερωτήσει, βοηθάει τον χρήστη στις online αγορές, παίζει μουσική κατόπιν αιτήματος, προσφέρει πρόσβαση στο Kindle library καθώς και στα Amazon Music Unlimited, Prime Music.

Τα Playback controls εμφανίζονται στην οθόνη ενώ η μουσική παίζει και το audio εξακολουθεί να κάνει streaming. Η Αlexa μπορεί επιπλέον να παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με ειδήσεις, τον καιρό και την κυκλοφορία.

Αποδεικνύεται αρκετά χρήσιμη στην διαχείριση έξυπνων συσκευών στο σπίτι και επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες που βρίσκονται στο smart speaker line της Amazon. Σε αυτό το σημείο είναι ασαφές αν η Alexa θα περιληφθεί σε μελλοντική ενημέρωση για Android.

Η Αlexa λοιπόν ξεκινάει το ταξίδι της σε μια σειρά από smartphones όπως το Moto Z, Moto Z Force και Moto Z Play. Το περασμένο μήνα η Motorola παρουσίασε το νέο αρθρωτό Moto Mod το οποίο προσφέρει βελτιωμένο ήχο με την ένταξη της Alexa.

Να σημειώσουμε ότι ο ανταγωνισμός στην αγορά των εικονικών βοηθών αναμένεται να γίνει ακόμα πιο έντονος με την Bixby της Samsung να κάνει πρεμιέρα στο Galaxy S8.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS