ΑρχικήinetΔείτε βίντεο στο YouTube με τους φίλους σας με το νέο app

Δείτε βίντεο στο YouTube με τους φίλους σας με το νέο app

Το να παρακολουθείτε βίντεο παρέα με τους φίλους σας, μόλις έγινε πολύ πιο διασκεδαστικό – ή τουλάχιστον διαδραστικό!

βίντεο

Το Uptime, ένα νέο app από την Google που ξεκίνησε τη Δευτέρα, έχει σχεδιαστεί για να σας αφήσει να παρακολουθήσετε βίντεο online μαζί με άλλες ομάδες ανθρώπων. Έχει μια «πιασάρικη» και διασκέδαση διεπαφή και σας δίνει την δυνατότητα να αντιδράσετε σε ένα βίντεο σε πραγματικό χρόνο, γράφοντας σχόλια ή κινούμενες αντιδράσεις Emoji. Καθώς παρακολουθείτε το βίντεο, η εικόνα προφίλ σας κινείται κατά μήκος ενός τετράγωνου χρονοδιαγράμματος για να δείξει την πρόοδό σας με τους φίλους σας.

Το app αναπτύχθηκε ως τμήμα της Area 120, ένα “εκκολαπτήριο” της Google όπου οι εργαζόμενοι αιτούνται να εργαστούν πάνω στον πειραματισμό σε νέα προϊόντα.

app

Η Google και το YouTube έχουν αργά αλλά σταθερά αναπτύξει τρόπους για να φέρουν τους παρατηρητές βίντεο πιο κοντά. Πέρυσι, το Youtube εισήγαγε ένα χαρακτηριστικό ανταλλαγής μηνυμάτων για τους χρήστες ώστε να μπορούν να μοιράζονται βίντεο και μια καρτέλα “Community” για τους φαν, έτσι ώστε να αλληλεπιδρούν με τους δημιουργούς τους. Αλλά το Uptime είναι ένα φρέσκο ​​νέο app, που συνδυάζει την ομαδική ανταλλαγή μηνυμάτων με τη συλλογική προβολή. Φαίνεται ότι παίρνει οπτική έμπνευση από εφαρμογές όπως το Snapchat.

Προς το παρόν, η εφαρμογή είναι ακόμα ένα πείραμα και ανεξάρτητη από το YouTube, αλλά είναι δυνατό ότι η εταιρεία θα συνδυάσει αυτά τα δύο στο μέλλον.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS και αυτή τη στιγμή μόνο με πρόσκληση. Μπορείτε να κατεβάσετε το Uptime εδώ και να ελέγξετε το λογαριασμό Uptime Twitter για κωδικούς πρόσκλησης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS