ΑρχικήReviewsΗ νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα Neuron της Makeblock

Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα Neuron της Makeblock

Μια νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης έχει δημιουργηθεί από την Makeblock με τη μορφή του Neuron, το οποίο χρησιμοποιεί 30 διαφορετικά είδη πλακιδίων για να επιτρέψει στους χρήστες να προσθέτουν διαφορετικές λειτουργίες στα έργα τους με ευκολία, χρησιμοποιώντας ένα αρθρωτό σύστημα.

πλατφόρμα

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Neuron έρχεται μαζί με τη δική της εφαρμογή, που παρέχει εύκολο στη χρήση Flow-Based προγραμματισμό, ο οποίος όταν συνδυάζεται με ηλεκτρονικά δομικά στοιχεία παρέχει ένα σύστημα που προσφέρει projects για όλα τα επίπεδα προγραμματισμού.

Τα gadgets του Neuron μπορεί να είναι ανεξάρτητο λογισμικού. Μπορείτε να παίξετε τα Neuron gadgets με / χωρίς το λογισμικό δηλαδή σε online / offline λειτουργία. Σε λειτουργία εκτός σύνδεσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα gadget για να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία servo χρησιμοποιώντας αισθητήρα υπερήχων. Στo online mode, σε συνδυασμό με τo Neuron App της εταιρίας, ένα gadget μπορεί να προγραμματιστεί για περίπλοκες κινήσεις για τη λειτουργία servo και να ελέγχει την κίνησή του εξ αποστάσεως. Υπάρχουν άπειροι τρόποι για Plug & Play!

πλατφόρμα

Τα Makeblock Neuron Output πλακίδια, περιλαμβάνουν πλακίδιο φωτισμού όπως καλώδια EL, LED ταινίες, LED RGB και πίνακα LED. Αυτό το μοδάτο ένδυμα είναι φτιαγμένο με 8 LED ταινίες, τα φτερά είναι κατασκευασμένα από 8 EL καλώδια και ένα κουμπί. Διαφορετικά εφέ φωτισμού μπορούν να επιτευχθούν με προγραμματισμό μέσω του Neuron App.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις διαφορετικές ενότητες, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων, των Output πλακιδίων, των input πλακιδίων, των πλακιδίων ελέγχου και ενέργειας και των πλακιδίων επικοινωνίας, επισκευτείτε την ιστοσελίδα του crowdfunding Kickstarter. Το κιτ είναι τώρα διαθέσιμο για δωρεές, που ξεκινούν από μόλις $ 49 και η κυκλοφορία αναμένεται να λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2017.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS