ΑρχικήinetiPhone 8: Θα διαθέτει τελικά σύστημα δακτυλικών αποτυπωμάτων;

iPhone 8: Θα διαθέτει τελικά σύστημα δακτυλικών αποτυπωμάτων;

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Apple ετοιμάζεται να εισάγει έναν νέο σχεδιασμό στο iPhone 8 που θα προσφέρει μια καινούρια λύση στο αναγνωριστικό σύστημα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Πολλές ήταν οι εικασίες σχετικά με το νέο σύστημα και τώρα μια νέα έκθεση έρχεται να αποκαλύψει ότι η Apple έχει ήδη επιλέξει ποια θα είναι η νέα λύση. iPhone 8
Η Apple αποφάσισε να ακολουθήσει τον δικό της Authentec αλγόριθμο σε συνδυασμό με την τεχνολογία αναγνώρισης Privaris για το σύστημα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Απ ‘ ότι φαίνεται η Apple δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα αποτυπώματα αφής της Synaptics ούτε και της Qualcomm στο επερχόμενο iPhone 8.
Ουσιαστικά, η τεχνολογία Touch ID της Apple προήλθε από την AuthenTec, την εταιρεία που η Apple αγόρασε το 2012. Τρία χρόνια αργότερα η εταιρεία Cupertino αγόρασε μια σειρά από διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με τα δακτυλικά αποτυπώματα και την τεχνολογία Touch ID από την Privaris.
Η έκθεση υποστηρίζει ότι η νέα τεχνολογία της Apple θα αναπτύξει μια γραμμή TSMC 12 ιντσών χρησιμοποιώντας τεχνολογία επεξεργασίας 65nm.Η παραγωγή δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο λόγω επανασχεδιασμού του συστήματος δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αν και προηγούμενες εκθέσεις υποστηρίζουν ότι η Apple θα μπορούσε να ξεκινήσει την παραγωγή νέων iPhone τον Ιούλιο, απ’ ότι φαίνεται η ημερομηνία αυτή ισχύει μόνο για τα δύο εκ των τριών νέων μοντέλων καθώς το iPhone 8 θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο.
Τέλος, η έκθεση αναφέρει ότι το iPhone 8 θα διαθέτει βιομετρικά συστήματα πιστοποίησης όπως το υπερηχογράφημα και η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και ίριδας. Το νέο μοντέλο έρχεται με ασύρματη φόρτιση καθώς και με μια OLED οθόνη, κυρτή από τις δύο πλευρές όπως οι περισσότερες συσκευές της Samsung.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS