ΑρχικήinetΤο iPhone 8 έρχεται με κυρτή OLED οθόνη

Το iPhone 8 έρχεται με κυρτή OLED οθόνη

H Apple όπως όλοι γνωρίζουμε εργάζεται εντατικά πάνω στο νέο iPhone 8, το smartphone που θα σηματοδοτήσει την 10η επέτειο της σειράς. Κατά διαστήματα  υπήρξαν αρκετές αναφορές σχετικά με το νέο smartphone με την τελευταία να αποκαλύπτει ότι το iPhone 8 έρχεται με μια κυρτή OLED οθόνη, παρόμοια με τα edge μοντέλα της Samsung Galaxy σειράς.iPhone 8

Η Wall Street Journal αναφέρει ότι το ανερχόμενο iPhone διαθέτει μια κυρτή OLED οθόνη ενώ τα άλλα δύο τηλέφωνα που σκοπεύει να ανακοινώσει η Apple θα έχουν οθόνες LCD. Η έκθεση επισημαίνει επίσης ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει συνολικά τρία μοντέλα προς το τέλος του τρέχοντος έτους.

Οι νέες OLED οθόνες πιθανότατα να κατασκευάζονται από την Samsung καθώς η νοτιοκορεάτικη εταιρεία αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή OLED οθονών στην αγορά. Οι LG και JDI οθόνες δεν έχουν την ικανότητα μαζικής παραγωγής των OLED στη κλίμακα που χρειάζεται η Apple. Η τιμή του ανερχόμενου iPhοne 8 φημολογείται να είναι υψηλότερη των 1,000 δολαρίων.

Φημολογείται ότι η Apple σκοπεύει να ξεφορτωθεί το home button από το iPhone 8 το οποίο θα αντικατασταθεί από ένα touch zone στο κάτω μέρος της συσκευής. Αυτή δεν είναι η πρώτη φήμη που θέλει την Apple να ενσωματώνει μια “περιοχή λειτουργείας” στο κάτω μέρος του iPhone 8. Πολύ πιθανό να αντικατασταθεί και η υποδοχή Lightning με την θύρα USB-C.

To iPhone 8 θα διαθέτει 3D-tracking κάμερα που θα συγχωνεύει τις πληροφορίες με 2D εικόνες από την δευτερεύουσα κάμερα. Θα δίνουν την δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου, ίριδας καθώς και 3D selfie.

Επιπλέον, το τηλέφωνο θα έρθει με ασύρματη τεχνολογία φόρτισης και γυάλινο σχεδιασμό μαζί με ατσάλινο πλαίσιο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS