ΑρχικήinetΗ LG δείχνει τι μπορεί να κάνει η 18:9 οθόνη τηλεφώνου της

Η LG δείχνει τι μπορεί να κάνει η 18:9 οθόνη τηλεφώνου της

οθόνη

Γνωρίζουμε ήδη ότι τα επερχόμενα βασικά μοντέλα G6 της LG θα έχουν μία τεράστια, 18: 9, 2,880×1,440 pixel οθόνη. Αλλά τι κερδίζουν πραγματικά οι χρήστες από αυτή την ασυνήθιστη αναλογία;

Η απάντηση είναι αρκετά τετριμμένη: Θα έχουν προφανώς περισσότερο χώρο. Ένα σύντομο τρέιλερ, που δημοσιεύτηκε από την LG Mobile την Τετάρτη, παρουσιάζει μερικά από τα οφέλη της.

Πρώτον, μπορεί να εμφανίσει δύο τετράγωνα το ένα πάνω στο άλλο (18/9 = 2, duh), το οποίο ανοίγει την πόρτα για ένα ωραίο, καθαρό UI. Είναι επίσης εξαιρετική για multitasking, το οποίο, ενώ είναι κάτι παραπάνω από ανήκουστο για τα smartphones, ποη θα μπορούσαν πραγματικά να επωφεληθούβ από μια μεγαλύτερη οθόνη.

Δεν βλέπουμε και πολύ multitasking στο βίντεο, αλλά η LG εξήγησε πώς αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει, σε ένα δελτίο τύπου. “Μέσα από την εφαρμογή ημερολογίου, γυρίζοντας οριζόντια το G6 θα εμφανιστεί το ημερολόγιο στο αριστερό παράθυρο, ενώ ένα λεπτομερές πρόγραμμα θα εμφανιστεί στα δεξιά”, δήλωσε η εταιρεία.

Η εφαρμογή της κάμερας θα ωφεληθεί επίσης. Χάρη στον επιπλέον χώρο, οι χρήστες θα είναι σε θέση να τραβήξουν και να επανεξετάσουν τις φωτογραφίες ταυτόχρονα. Το app κάμερας της LG θα έχει επίσης μία τετράγωνη λειτουργία κάμερας, ειδικά σχεδιασμένη για τις 1: 1 φωτογραφίες του Instagram.

Συνολικά, η LG ελπίζει ότι η νέα οθόνη θα “δώσει το έναυσμα για μια εποχή smartphones με 18: 9 αναλογίες διαστάσεων της οθόνης”. Με όλες τις φήμες για μια μεγαλύτερη οθόνη τόσο της Samsung όσο και των επερχόμενων βασικών μοντέλων της Apple, είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε. Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την ακριβή αναλογία που αυτά τα νέα τηλέφωνα θα έχουν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS