ΑρχικήinetΟι πωλήσεις του LG UltraFine 5K Monitor ανεστάλησαν προσωρινά

Οι πωλήσεις του LG UltraFine 5K Monitor ανεστάλησαν προσωρινά

UltraFine

Η Apple παρουσίασε το LG UltraFine 5K monitor, μαζί με τα νέα MacBook Pros της, το περασμένο έτος. Οι οθόνες Thunderbolt της εταιρείας δεν είχαν ανανεωθεί για μερικά χρόνια, οπότε αυτό αποτέλεσε μία ωραία αντικατάσταση.

Ωστόσο, αμέσως μετά που η Apple ξεκίνησε την αποστολή των εν λόγω οθονών, οι πελάτες άρχισαν να παραπονιούνται ότι δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Από τότε η LG αναγνώρισε ότι υπήρχε ένα θέμα και ενώ δουλεύει για να διορθώσει το πρόβλημα αυτό, η Apple αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τις πωλήσεις της οθόνης.

Προφανώς η Apple έχει πει στο προσωπικό λιανικής πώλησής της, να κρατήσουν τα προϊόντα της οθόνης στα καταστήματα, αλλά να μην πουλήσουν καμία μονάδα εάν οι πελάτες ρωτήσουν γι ‘αυτές. Η LG επιβεβαίωσε ότι η οθόνη UltraFine 5K είχε κάποιες δυσλειτουργίες, αν ο πελάτης την τοποθετούσε κοντά σε ορισμένους δρομολογητές Wi-Fi και είπε ότι οφειλόταν σε παρεμβολές RF, δεδομένου ότι η οθόνη δεν έχει την κατάλληλη θωράκιση και υποσχέθηκε ότι οι νέες αποστολές θα έχουν τη σωστή ποσότητα θωράκισης.

Την περασμένη εβδομάδα η καθυστέρηση αποστολής για τις οθόνες UltraFine 5K, είχε πέσει στις έξι εβδομάδες και τώρα ξέρουμε το γιατί. Φαίνεται ότι οι πωλήσεις έχουν ανασταλεί προσωρινά μέχρι το νέο υλικό να είναι διαθέσιμο. Αυτό λύνει κατά κάποιο τρόπο το πρόβλημα. Το ζήτημα αυτό ωστόσο δεν επηρεάζει την εμφάνιση της LG UltraFine 4K η οποία εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη για αγορά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS