ΑρχικήinetFacebook: Μάθετε για την νέα δυνατότητα

Facebook: Μάθετε για την νέα δυνατότητα

Το Facebook προσπαθεί να πρωτοτυπήσει για άλλη μια φορά δημιουργώντας ένα νέο χαρακτηριστικό που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης θα δώσει την δυνατότητα στους χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών να μετατρέπουν μερικές από τις δημοσιεύσεις τους σε pop-ups.Facebook

Tα pop-up θα εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης, γύρω από την περιοχή που εμφανίζονται τα άμεσα μηνύματα. Το κουτάκι θα έχει ένα πεδίο κειμένου που θα μπορείτε να σχολιάζετε καθώς και να επιλέξετε να δείτε σε πλήρη οθόνη ή να αποκρύψετε την δημοσίευση.

«Έχουμε ακούσει ότι οι άνθρωποι επιθυμούν έναν ευκολότερο τρόπο για να συμμετέχουν στις συνομιλίες ενώ βρίσκονται ακόμα στο News Feed. Έτσι, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε μια νέα επιλογή που ο χρήστης όταν κάποιος σχολιάζει την δημοσίευση σας να του απαντάτε ή σχολιάζετε μέσω μηνύματος. Μπορείτε φυσικά να αποκρύψετε την συνομιλία ή να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μέσω του αναπτυσσόμενου μενού.

Αυτή η νέα δυνατότητα δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιείται το Facebοok σε μία μόνο καρτέλα αντί για τρείς – τέσσερις ανάλογα με το πλήθος των δημοσιεύσεων που ασχολείστε εκείνη την στιγμή.

Αν και το Facebοok θεωρεί το νέο αυτό χαρακτηριστικό ως ένα μικρό τεστ, σε μια πλατφόρμα που την χρησιμοποιούν καθημερινά 1,9 δισεκατομμύρια άνθρωποι η λέξη “μικρό” δεν είναι και ο καταλληλότερος όρος. Στο επόμενο διάστημα θα φανεί αν το χαρακτηριστικό θα αποτελεί μόνιμη δυνατότητα του Facebοok.

Να σημειώσουμε ότι αυτή η δυνατότητα δεν είναι μόνο προς όφελος σαν αλλά και της ίδιας της πλατφόρμας που θέλει να τραβάει την προσοχή σας κάθε λεπτό της μέρας για να παρακολουθείτε τις διαφημίσεις που εμφανίζονται συνέχεια στη αρχική σελίδα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS