ΑρχικήReviewsΤο νέο μυστηριώδες app του Musical.ly μοιάζει πολύ με το Snapchat

Το νέο μυστηριώδες app του Musical.ly μοιάζει πολύ με το Snapchat

app

Η ομάδα πίσω από το Musical.ly, έχει δημιουργήσει ένα νέο app για βίντεο μηνύματα, το οποίο λέει ότι θα είναι το “απόλυτο video messenger” – απλά μην περιμένετε να είστε σε θέση να το χρησιμοποιήσετε ακόμα.

Ονομάζεται pingpong και αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή είναι λιγοστές, φαίνεται ότι η εταιρεία μπορεί να το προορίζει ως πιθανό ανταγωνιστή του Snapchat.

Η εφαρμογή προστέθηκε στο App Store την 9η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με αναλυτικά στοιχεία από το App Annie, αλλά φαίνεται ότι είναι ακόμα σε κάποια φάση πριν την επίσημη κυκλοφορία της, καθώς οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στην εφαρμογή ή να έχουν πρόσβαση σε οτιδήποτε πέρα ​​από την αρχική οθόνη έναρξης.

Μερικές λεπτομέρειες που βασίζονται στην περιγραφή του App Store και την οθόνη έναρξης της εφαρμογής μας δίνουν μια ιδέα για το app. Περιγράφεται ως «το απόλυτο video messenger”, το pingpong σας επιτρέπει να καταγράψετε τα μηνύματα βίντεό σας, τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Ενώ δεν είναι σαφές πόσο καιρό θα παραμένουν τα μηνύματα ή αν θα εξαφανίζονται μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, το απλό ορατό interface στο screenshot του App Store, δείχνει ότι οι τακτικοί χρήστες Snapchat θα είναι περισσότερο από άνετα χρησιμοποιώντας το pingpong.

Το pingpong δεν είναι η πρώτη επιδίωξη του Musical.ly για ένα πιο προσωπικό βίντεο app. Η εταιρεία ξεκίνησε μια εφαρμογή ομαδικών video chat τον Ιανουάριο, που ονομάζεται Squad, η οποία επιτρέπει ομαδικές συνομιλίες μέσω βίντεο. Το pingpong, από την άλλη πλευρά, φαίνεται να προσανατολίζεται περισσότερο προς τα ηχογραφημένα βίντεο μηνύματα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS