ΑρχικήinetΟ Bill Gates φτιάχνει λογαριασμό σε ένα από τα μεγαλύτερα Messaging App

Ο Bill Gates φτιάχνει λογαριασμό σε ένα από τα μεγαλύτερα Messaging App

Ο συν-ιδρυτής της  Microsoft Bill Gates μόλις έγινε μέλος του WeChat, η οποία είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων στην Κίνα, ο ίδιος φαίνεται να θέλει να μοιραστεί πράγματα όπως «οι άνθρωποι που συναντώ, τα βιβλία που διαβάζω και τι μαθαίνω» με τοπικούς χρήστες.

Bill

Το WeChat είναι σήμερα το νούμερο ένα app μηνυμάτων στην Κίνα με όχι λιγότερο από 864 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το 2016 και με τις εφαρμογές που απευθύνονται στο ευρύ φάσμα των κινητών πλατφόρμων, συμπεριλαμβανομένων των Android, iPhone, BlackBerry, Windows Phone, ακόμη και Symbian. Ενώ δεν ξέρουμε πως ο  ο Bill Gates χρησιμοποιεί WeChat, ήμαστε σίγουροι ότι πως δεν είναι με ένα τηλέφωνο Windows, ακόμη και αν η υπηρεσία έχει εφαρμογή για Microsoft smartphones.

Όσον αφορά τον  @gatesnotes λογαριασμό, ο  Bill Gates λέει ότι αυτό δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από το προσωπικό του blog, έτσι θέλει να έρθει σε επαφή με τους Κινέζους χρήστες και να συζητήσουν τα θέματα που ο ίδιος καλύπτει.

Το πρώτο post του το δημοσίευσε το Σάββατο και κατά την στιγμή της σύνταξης του παρόντος άρθρου είχε πάνω από  80.000 προβολές και 6,000 likes. Περιελάμβανε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων που απευθύνεται στους χρήστες που ακολουθούν τον λογαριασμό του.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το WeChat δεν είναι το μόνο κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιεί ο Bill Gates, αφού έχει επίσης λογαριασμούς στο Twitter και στο Weibo, το οποίο είναι περισσότερο ή λιγότερο η κινεζική έκδοση του Twitter. Σε ότι αφορά την αυτοκρατορία λογισμικού που ίδρυσε, ο Bill Gates είναι σήμερα ένας τεχνικός σύμβουλος στην CEO Satya Nadella, και παρόλο που ο ίδιος υπόσχεται να συμμετέχει περισσότερο στα προγράμματα της Microsoft, μετά την αποχώρηση του Steve Ballmer, ο Gates σπάνια μιλάει για το ρόλο του στη εταιρεία.

Εν τω μεταξύ, ο Bill Gates παραμένει το go-to άτομο για καλά βιβλία που θέλετε να διαβάσετε, αλλά και για πληροφορίες για την κλιματική αλλαγή και άλλα πράγματα, όπως τρόπους για την καταπολέμηση της φτώχειας και των ασθενειών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS