ΑρχικήinetΜάθετε την τιμή των BeatsX ακουστικών της Apple

Μάθετε την τιμή των BeatsX ακουστικών της Apple

H Apple φημολογούταν ότι θα κυκλοφορήσει τα BeatsX ακουστικά της τον περασμένο φθινόπωρο κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ και η εταιρεία φαίνεται να αποφάσισε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή δημοσιεύοντας στην ιστοσελίδα της μια φωτογραφία των ακουστικών.Apple

Μερικά επιλεγμένα ακουστικά βρίσκονται ήδη στα καταστήματα ενώ οι αρχικές αποστολές θα φτάσουν μέσα στην εβδομάδα.

Τα ακουστικά διατίθενται στην τιμή των 140,89 ευρώ. Προσφέρονται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο. Αν κάνετε παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας της Αpple θα μπορέσετε να τα αποκτήσετε μέσα σε μία εργάσιμη ημέρα χωρίς έξοδα αποστολής. Οι εναλλακτικές αποχρώσεις γκρι και μπλε αποστέλνονται μετά από 7- 10 εργάσιμες ημέρες.

Τα BeatsX είναι επίσης διαθέσιμα σε πολλά καταστήματα της Apple στις ΗΠΑ ενώ στις υπόλοιπες χώρες τα καταστήματα που τα παρέχουν  είναι συγκεκριμένα.

Η Αpple υποστηρίζει ότι τα BeatsX είναι η τέλεια ασύρματη σύντροφος καθώς προσφέρει έως  8 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ένα γρήγορο χαρακτηριστικό καυσίμων που διαθέτει δύο ώρες αναπαραγωγής με μόνο 5 λεπτά φόρτιση. Διαθέτει ένα ευέλικτο και άνετο καλώδιο καθώς και συμπαγή σχεδιασμό. Δεν μπλέκονται μεταξύ τους όταν δεν τα χρησιμοποιείται και είναι πολύ διακριτικά στην μεταφορά.

Μπορούν να συνδεθούν αυτόματα με iPhone, Αpple Watch, iPad και Mac μέσω της χρήσης Bluetooth. Για να συνδέσετε τα ακουστικά χρειάζεστε ένα λογαριασμό iCloud και MacOS Sierra, iOS 10 ή watchOS 3 στην συσκευή σας.

Τα BeatsX παρέχουν μα συναρπαστική εμπειρία ακρόασης λόγω της βελτιστοποιημένης απομόνωσης του θορύβου.

Τα ακουστικά σας επιτρέπουν να δέχεστε κλήσεις, να ελέγχετε την μουσική και να ενεργοποιείτε την Siri με RemoteTalk. Στο πακέτο περιλαμβάνονται και eartips σε τέσσερις εναλλακτικές επιλογές μεγέθους, USB καλώδιο φόρτισης και έρχονται με εγγύηση ενός έτους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS