ΑρχικήReviewsSenstone, το μοδάτο wearable για hands-free σημειώσεις

Senstone, το μοδάτο wearable για hands-free σημειώσεις

σημειώσεις

Τώρα έχετε τη δυνατότητα, να ηχογραφείτε τις εμπνεύσεις της στιγμής και αυτές να μεταφέρονται ως σημειώσεις στο cloud σας, για να τις αξοιποιήσετε αργότερα! 

Το Senstone είναι μία συμπαγής συσκευή σε μέγεθος καρφίτσας(κόσμημα), που έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει τις στιγμιαίες σκέψεις σας με το πάτημα ενός κουμπιού και να τις μεταφέρει σε ένα σχετικό app στο smartphone σας. Αλλά δεν σταματά εκεί: οι πραγματικές δυνατότητες της συσκευής είναι η λειτουργία αυτόματης μεταγραφής της, η οποία λαμβάνει τις φωνητικές σημειώσεις σας και να τις μετατρέπει σε κείμενο που μπορείτε να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε.

Το wearable μπορεί να καρφωθεί στο κολάρο του πουκαμίσου σας, να φορεθεί σαν κόσμημα ή να συνδεθεί με ένα λουράκι καρπού. Απλά πατήστε το gadget και αρχίστε να μιλάτε για να ξεκινήσει η εγγραφή, πατήστε ξανά για να σταματήσει.

Οι ηχογραφήσεις αμέσως συγχρονίζονται με την εφαρμογή και ανεβαίνουν στο cloud, όπου αναλαμβάνει η τεχνολογία AI, μετατρέποντας τις σημειώσεις σε κείμενο, βρίσκει λέξεις-κλειδιά και η αναλύει τα μοντέλα ομιλίας.

Όταν το gadget θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, οι κατασκευαστές του Senstone ισχυρίζονται ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν έως και 50 ώρες σημειώσεων στο cloud. Το gadget θα έχει κάποια περιορισμένη λειτουργικότητα, όταν το smartphone σας είναι εκτός εμβέλειας. Θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να καταγράψει έως και δυόμισι ώρες από τις σκέψεις σας, που θα αποθηκεύονται στην ίδια τη συσκευή. Θα συγχρονίσετε τις ηχογραφήσεις στο cloud όταν επανασυνδεθείτε.

Το Senstone έχει σχεδιαστεί για να κάνει ένα και μόνο πράγμα, έτσι δεν θα περιλαμβάνει άλλα πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως μετρητή βημάτων ή ειδοποιήσεις τηλεφώνου.

Κατά την έναρξη, η συσκευή αναμένεται να υποστηρίζει μεταγραφή για 11 γλώσσες, με περισσότερες να προστίθενται αργότερα. Με μια συνδρομή Premium στην σχετική εφαρμογή, θα είστε σε θέση να ξεκλειδώσετε περισσότερες λειτουργίες AI, όπως η αυτόματη στίξη και η ανάλυση θορύβου, η επέκταση της χωρητικότητας αποθήκευσης στο cloud για ηχητικές σημειώσεις και η πρόσβαση σε περισσότερες μεταγραφές ομιλίας σε κείμενο.

Σύμφωνα με την σελίδα της καμπάνιας στο Kickstarter, το wearable θα κυκλοφορήσει δοκιμαστικά το Σεπτέμβριο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS