ΑρχικήinetΓίνετε οι καλύτεροι σκιέρ, με τα πέδιλα της Rossignol

Γίνετε οι καλύτεροι σκιέρ, με τα πέδιλα της Rossignol

πέδιλα

Τώρα δεν χρειάζεστε πλέον μαθήματα, για να μάθετε να κάνετε τέλεια σκι. Τα πέδιλα σκι της Rossignol, με τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να σας κάνουν άριστους!

Η εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού σκι, συνεργάστηκε με την εταιρεία αθλητικής τεχνολογίας PIQ για να τοποθετήσει έναν AI-powered υπολογιστή – πλήρη και με οθόνη LED – πάνω σε ένα ζευγάρι πέδιλα του σκι.

Γνωστό ως Rossingol Hero Master, η ιδέα είναι παρόμοια με το εξάρτημα ρομπότ της PIQ, το οποίο συνδέεται με τις μπότες του σκι και αναλύει τις στροφές σας, την ταχύτητα και άλλα δεδομένα, ενώ κάνετε σκι. Αυτό πηγαίνει την ιδέα σε επόμενο επίπεδο, με την τεχνολογία να είναι ενσωματωμένη ακριβώς μέσα στα πέδιλα του σκι.

Σε αντίθεση με την αποστολή των δεδομένων σε μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, το Hero Master έρχεται με τη δική του οθόνη LED, ώστε οι σκιέρ να μπορούν να δουν στατιστικά σε πραγματικό χρόνο και άλλες πληροφορίες (ακόμα παρακολουθεί στατιστικά στη δική του εφαρμογή). Το πρωτότυπο χρησιμοποιεί ενσωματωμένους αισθητήρες και αλγόριθμους PIQ που αναλύουν την ταχύτητα, τις γωνίες στροφής και άλλα δεδομένα.

Η ιδέα φυσικά είναι ότι όλες αυτές οι πληροφορίες θα βοηθήσουν τους σκιέρ να βελτιώσουν την τεχνική τους. Η τεχνολογία PIQ τροφοδοτείται από ένα AI που ονομάζεται Γαία, το οποίο η εταιρεία λέει ότι κατασκευάστηκε με δεδομένα από χιλιάδες αθλητές.

Ούτε η εταιρεία έχει μοιραστεί λεπτομέρειες γύρω από την τιμολόγηση ή τη διαθεσιμότητα για το Hero Master, το οποίο προς το παρόν είναι μόνο ένα πρωτότυπο, αλλά το προϊόν θα ήταν πιθανόν να είναι προσανατολισμένο για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις και όχι για τους περιστασιακούς σκιέρ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS