ΑρχικήinetΜεγαλύτερη η ζήτηση για το Galaxy S8 Plus!

Μεγαλύτερη η ζήτηση για το Galaxy S8 Plus!

Πρόσφατη έκθεση αποκαλύπτει ότι η Samsung έχει θέσει ανώτερο όριο παραγωγής για το Galaxy S8 Plus σε σχέση με το Galaxy S8 καθώς η εταιρεία πιστεύει ότι το μεγαλύτερο μοντέλο θα υπερισχύσει σε πωλήσεις.Galaxy S8 Plus Galaxy S8 Plus

Αν και δεν έχουν επισημοποιηθεί ακόμα οι οριστικοί αριθμοί παραγωγής θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πόσες περισσότερες μονάδες Galaxy S8 Plus σκοπεύει να κυκλοφορήσει η Samsung συγκριτικά με το πρωτότυπο μοντέλο S8. Φημολογείται ότι η 6,2 ιντσών οθόνη του Plus θα αυξάνει την τιμή κόστους του κινητού τουλάχιστον 100 ευρώ ενώ στην ουσία θα έχει την ίδια απόδοση με εκείνη του Galaxy S8.

Εν τω μεταξύ, η 5,7 ιντσών οθόνη του Galaxy S8 δεν θεωρείται μικρή καθώς ανήκει ακόμα στην κατηγορία των μεγάλων κινητών. Χαρακτηριστικά, το  iPhone 7 Plus της Apple διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών και αποτελεί κατά γενική ομολογία ένα μεγάλο κινητό που ξεπέρασε το πρωτότυπο μοντέλο, iPhone 7, με οθόνη 4,7 ιντσών αν και οι υψηλότερες πωλήσεις αποδόθηκαν στην ρύθμιση dual camera του μοντέλου Plus.

Tα τελευταία χρόνια η Samsung αυξάνει σταδιακά το μέγεθος της οθόνης των συσκευών της. Το 2015 η Samsung έπεσε έξω στις προβλέψεις της σχετικά με τις πωλήσεις του Galaxy S6 edge με την 5.1 ιντσών οθόνη το οποίο ξεπέρασε εκείνες του πρωτότυπου μοντέλου. Απ’ ότι φάνηκε  η εταιρεία δεν διέθετε αρκετές προμήθειες για να ανταποκριθούν στην ζήτηση του Galaxy S6 edge.

Το 2016 ο κολοσσός έμαθε το μάθημα του και παρήγαγε περισσότερες μονάδες του Galaxy S7 edge το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις το αρχικό μοντέλο. Με την ίδια λογική δρα και αυτή την φορά με τα αποθέματα του S8 Plus να ξεπερνούν εκείνα του Galaxy S8.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS