ΑρχικήsecurityΤο Ethihak 2017 είναι γεγονός!

Το Ethihak 2017 είναι γεγονός!

Ethihak 2017: Release your inner hacker!

The wait is over αγαπητοί μας φίλοι καθώς το Ethihak 2017 επέστρεψε πιο πολλά υποσχόμενο από ποτέ!

Στο Ethihak 2016 δεν δήλωσες έγκαιρα συμμετοχή και έχασες την ευκαιρία σου; Μην σκάς! Το Ethihak 2017 είναι εδώ και δίνει ένα δεύτερο εισιτήριο για την κορυφή.

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση σας αλλά και την επιτυχημένη διοργάνωση του Ethihak 2016, το SecNews ενώνει για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις του με την SmartPress, στα πλαίσια του 7ου Infocom Security, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Μαρτίου στο Divani Caravel Hotel, διοργανώνοντας το δεύτερο Ethihak Contest.

Δίνουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά την ευκαιρία σε επαγγελματίες και μη, σε hackers, ερευνητές ασφαλείας αλλά και απλούς φανς, να αγωνιστούν ενάντια πολλαπλών live στόχων, δοκιμάζοντας τις ικανότητες τους.

Καλείστε να εξασκήσετε στο έπακρο την εφαρμογή εργαλείων hacking εναντίον πραγματικών στόχων και όχι ενός μόνο κατασκευασμένου σεναρίου. Οι παρευρισκόμενοι θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε παράλληλα για σύγχρονες απειλές, κενά ασφαλείας αλλά και τα μυστικά για την παράκαμψη συστημάτων ασφαλείας. Φέτος δεν θα δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής εκτός των εγκαταστάσεων του συνεδρίου, επομένως οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν αποκλειστικά από το Divani Caravel.Ethihak 2017

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος οι πιο αποτελεσματικοί ethical hackers θα ανταμειφθούν με μεγάλα χρηματικά έπαθλα, τα οποία θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα από το site μας αλλά και την ιστοσελίδα του Infocom Security.

Δώστε λοιπόν την ευκαιρία στο εαυτό σας να γίνει ο φετινός νικητής του πρωτοποριακού Ethihak Contest 2017 κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο!

Μείνετε συντονισμένοι στο SecNews.gr και στο InfocomSecurity για περισσότερες πληροφορίες!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS