ΑρχικήinetΗ τρέλα δεν πάει στα βουνά... πάει στην Microsoft

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά… πάει στην Microsoft

Όσοι από εσάς ψάχνουν τρόπους για να δημιουργήσουν ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα, ξεχάστε την υγιεινή διατροφή και τις βιταμίνες γιατί ένας Αμερικάνος δρομέας βρήκε τον αποτελεσματικότερο τρόπο.Microsoft

Στις 27 Ιανουαρίου συνελήφθη από την αστυνομία να τρέχει γυμνός ένας τύπος στη πανεπιστημιούπολη της Microsoft. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα. Φορούσε μόνο τα πάνινα παπούτσια του καθώς όπως τόνισε, πρέπει αν είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην δημιουργούμε τραυματισμούς στα πόδια μας.

Η Δημόσια Ασφάλεια της Redmond δημοσίευσε στο Facebook ένα χιουμοριστικό μήνυμα εξηγώντας ότι η ανακούφιση που προσφέρει η αίσθηση να τρέχεις γυμνός στη μέση της νύχτας μπορεί να σε οδηγήσει στην φυλακή.

Το χειρότερο της υπόθεσης για τον καημένο αθλητή της νύχτας είναι ότι ο αστυνομικός που τον συνέλαβε ήταν γυναίκα, δημιουργώντας μια ακόμα πιο άβολη ατμόσφαιρα.

Όπως ήταν φυσικό, ο άνδρας κατέληξε στο περιπολικό όχημα όχι τόσο επειδή προέβη σε ασελγή έκθεση αλλά λόγω του παγωνιά. Αυτό φυσικά ήταν θετικό για εκείνον καθώς ο συνδυασμός ενός γυμνού άνδρα με το τσουχτερό κρύο δεν αποτελούν την καλύτερη πρώτη συνάρτηση με μια γυναίκα.

Όταν ερωτήθηκε γιατί έτρεχε γυμνός στην πανεπιστημιούπολη της Microsoft, ο δρομέας έδωσε μια λογική εξήγηση. « Προσπαθούσα να βοηθήσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα να καταπολεμήσει το κρύο». Ο νεαρός άνδρας φαίνεται να μην πτοήθηκε από το γεγονός ότι περιβάλλεται από τα γραφεία της κατασκευής Windows που λειτουργούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, ο δρομέας δεν χρεώθηκε κανένα παράπτωμα καθώς δεν υπήρχαν θύματα, ούτε φωτογραφίες διέρρευσαν καθώς η Microsoft δεν θέλει να δώσει περισσότερη έκταση στο γεγονός.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS