ΑρχικήReviewsΤα νέα μοναδικά Night Rhythm ακουστικά που λάμπουν στο σκοτάδι

Τα νέα μοναδικά Night Rhythm ακουστικά που λάμπουν στο σκοτάδι

Night Rhythm

Εάν ψάχνετε για ένα μοναδικό ζευγάρι ακουστικά που να παρέχουν τόσο υψηλή ποιότητα ήχου όσο και να ξεχωρίζουν από το πλήθος, μπορεί να σας ενδιαφέρει μια νέα δημιουργία του σχεδιαστή και προγραμματιστή David Surber, με τη μορφή των ακουστικών Night Rhythm.

Τα νέα ακουστικά έχουν ξεκινήσει την εκστρατεία τους στο Kickstarter αυτή την εβδομάδα, για να κερδίσει τα $ 35.000 που απαιτούνται για να προχωρήσουν στην παραγωγή. Τα μοναδικά ακουστικά που λάμπουν, είναι διαθέσιμα μέσω του Kickstarter με δωρεές που ξεκινούν από $ 59 και την κυκλοφορία τους να αναμένεται να λάβει χώρα κατά το μήνα Μάιο του 2017.

Σβήστε τα φώτα, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και απολαύστε τη χαρά που σας προσφέρουν τα Night Rhythm ακουστικά. Αφού ανιχνεύσουν το ρυθμό της μουσικής που ακούτε, αυτά τα υπέροχα ακουστικά ανταποκρίνονται και τα καλώδιά τους ακτινοβολούν με πολύχρωμο φως νέον. Απολαύστε τις αγαπημένες σας μελωδίες με την απαράμιλλη ποιότητα ήχου των Night Rhythm και μετατρέψτε οποιοδήποτε χώρο σε ένα ιδιωτικό, ζωντανό light show!

Μετατρέψτε κάθε δωμάτιο ή περίσταση, σε ένα light show, καθώς το φως νέον των ακουστικών σας ανταποκρίνεται στο ρυθμό της αγαπημένης σας μουσικής! Τα Night Rhythm παρέχουν μία απαράμιλλη μουσική εμπειρία, παρουσιάζοντας ανάλογης ποιότητας ήχο με τα πιο ακριβές και αναγνωρισμένες εμπορικές επωνυμίες ακουστικών. Αφήστε τα Night Rhythm να ανάγουν την εμπειρία ακρόασης της μουσικής προσθέτοντας μια μαγευτική οπτική πλευρά.

Επικεντρωθείτε πραγματικά στη μουσική, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό των ακουστικών Night Rhythm. Τώρα μπορείτε να χορέψετε, να ασκηθείτε και να κυκλοφορήσετε ελεύθερα χωρίς το φόβο να χάσετε ούτε μία νότα. Με τα ακουστικά σας άνετα στη θέση τους, μπορείτε να χαλαρώσετε, να ασκηθείτε ή να κάνετε ντίσκο πάρτυ και να διασκεδάσετε με την καρδιά σας!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS