ΑρχικήinetWhatsApp: Προσθέτει τα Offline μηνύματα στην λειτουργία Queue για iOS

WhatsApp: Προσθέτει τα Offline μηνύματα στην λειτουργία Queue για iOS

Το WhatsApp έφερε κάποιες βελτιώσεις στο iOS app του, προσθέτοντας ένα νέο χαρακτηριστικό για την αποθήκευση offline μηνυμάτων και την αποστολή τους όταν η σύνδεση στο Internet είναι διαθέσιμη. Πέρα από αυτό κάποια από τα τμήματα της εφαρμογής έχουν λάβει έναν επανασχεδιασμό.

whatsapp

Το νέο χαρακτηριστικό του WhatsApp επιτρέπει στους χρήστες να γράψουν τα μηνύματα τους και να πατήσουν Αποστολή, ακόμη και αν δεν έχουν μια ενεργή σύνδεση στο Internet. Το μήνυμα αποθηκεύεται στην εφαρμογή και θα στέλνετε αυτόματα όταν η σύνδεση WiFi είναι διαθέσιμη ή οι χρήστες ενεργοποιήσουν τα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας τους.

Περιττό να πούμε ότι η λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη όταν οι χρήστες επιθυμούν να πληκτρολογήσουν μια απάντηση σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα και δεν θέλουν να το πράξουν όταν η σύνδεση στο Internet είναι διαθέσιμη. Το νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν πολλαπλά μηνύματα στην ουρά εκτός σύνδεσης και τα στείλουν αυτόματα όταν η σύνδεση αποκατασταθεί.

Το WhatsApp καλωσόρισε επίσης ένα νέο design για οθόνη χρήσης αποθηκευτικού χώρου στην εφαρμογή iOS. Οι χρήστες θα είναι πλέον σε θέση να διαχειριστούν την αποθήκευση της συσκευής τους με την απλή διαγραφή ορισμένων τύπων μηνυμάτων από συγκεκριμένες συζητήσεις.

Αυτό είναι βολικό σε συνομιλίες με πολλά βίντεο, όπως το περιεχόμενο των μέσων ενημέρωσης που μπορεί να καθοριστεί για να ανοίξει ο δρόμος για νέα μηνύματα. Η λειτουργία μπορεί να προσεγγιστεί με την μετάβαση σε Settings, Data και Storage Usage και την πρόσβαση στην ενότητα Storage Usage.

Το WhatsApp επιτρέπει επίσης στους χρήστες να στείλουν μέχρι 30 φωτογραφίες ή βίντεο ταυτόχρονα, αυξάνοντας έτσι το όριο κοινής χρήσης πολυμέσων. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το WhatsApp 2.17.6 beta για Android  περιλαμβάνει το ίδιο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται μέχρι 30 βίντεο και φωτογραφίες με τους φίλους τους.

Προηγουμένως, οι χρήστες μπορούσαν να μοιραστούν μόνο 10 αρχεία πολυμέσων. Η ενημερωμένη έκδοση beta για Android έφερε επίσης ένα εργαλείο για την αναζήτηση εικόνων GIF για Giphy και Tenor, προσθέτοντας μια λεζάντα και στη συνέχεια απλά πατώντας “Αποστολή”  την μοιράζεστε με τους φίλους σας. Το WhatsApp αναμένεται επίσης να αναπτύξει ένα νέο χαρακτηριστικό στα iOS και Android χρήστες για την επεξεργασία και την υπενθύμιση των μηνύματων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS