ΑρχικήinetΤο Huawei P10 φημολογείται ότι θα είναι πιο ακριβό από το P9

Το Huawei P10 φημολογείται ότι θα είναι πιο ακριβό από το P9

Η Huawei αναμένεται να ανακοινώσει δύο νέα και συναρπαστικά τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της MWC 2017, το Huawei P10 και P10 Lite. Ορισμένες πρόσφατες εκθέσεις έχουν ανακαλύψει μέρος των προδιαγραφών για τις δύο επερχόμενες συσκευές και οι τελευταίες φήμες λένε ότι η ναυαρχίδα Huawei P10 θα μπορούσε πράγματι να είναι το πιο ακριβό τηλέφωνο της σειράς P.

huawei

Το Huawei P10 θα μπορούσε να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα κατά τη διάρκεια του MWC, η οποία ξεκινά στις 26 Φεβρουαρίου και λήγει στις 2 Μαρτίου. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Βαρκελώνη και πολλοί κατασκευαστές smartphone αναμένεται να παρουσιάσει νέες εμβληματικές πρωτοβουλίες και άλλες συσκευές.

Μια πρόσφατη έκθεση αποκαλύπτει ότι θα μπορούσε το P10 να έχει υψηλότερη τιμή από το περσινό Huawei Ρ9, το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και είχε μια τιμή περίπου στα $ 644 μόλις λανσαρίστηκε. Το P9 Plus είχε κόστος $ 805 μόλις λανσαρίστηκε.

Το P10 δεν θα κοστίσει τόσο όσο και η έκδοση Mate 9 Porsche Design, πράγμα που σημαίνει ότι θα κοστίσει λιγότερο από $ 1.498. Το P9 ήταν το πρώτο smartphone Huawei με εγκατάσταση dual-κάμερας. Το P10 αναμένεται να διαθέτει τουλάχιστον ίδια setup κάμερα όπως ο προκάτοχος του, ελπίζουμε με ορισμένες βελτιώσεις.

Το P10 φημολογείται ότι θα τρέξει επεξεργαστή Kirin 960, σε συνδυασμό με 6GB μνήμης RAM. Το smartphone θα μπορούσε να έχει επίσης μια οθόνη 5,5 ιντσών με καμπύλες και στα δύο άκρα και 2560 x 1440 pixel ανάλυση. Ο αισθητήρας δακτυολικών αποτυπωμάτων θα πρέπει να ενσωματωθεί στο τηλέφωνο και το smartphone θα μπορούσε να λανσαριστεί σε περισσότερες από μια παραλλαγές, ανάλογα με το ποσό της αποθήκευσης.

Το P9 ήρθε με μια 3,000mAh μπαταρία, 3GB RAM και 32GB εσωτερική μνήμη, αλλά είχε επίσης μια παραλλαγή με 4GB μνήμης RAM και 64GB μνήμης. Το smartphone ήρθε με Android 6.0 Marshmallow ενώ το P10 αναμένεται να τρέχει Android 7.0 Nougat στο λανσάρισμα του.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS