ΑρχικήinetΗ Νορβηγία εγκαταλείπει το Windows Phone για το Android

Η Νορβηγία εγκαταλείπει το Windows Phone για το Android

Οι αρχές στην Νορβηγία ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το Windows Phone για το Android, εξαιτίας ενός πολύ απλού λόγου: τα υπάρχοντα μοντέλα που διατίθενται στην αγορά δεν πληρούν τις απαιτήσεις τους, έτσι το φαίνεται να είναι η μόνη επιλογή η φυγή τους.

Windows

 

Μια έκθεση από την τοπική τοποθεσία Digi.no (μέσω του MSPU) αποκαλύπτει ότι 100 δήμοι της Νορβηγίας που σήμερα χρησιμοποιούν κινητά των Windows για υγιειονoμική περίθαλψη σχεδιάζει την μετάβαση σε Android και την συνεργασία με τους εταίρους της για την ανάπτυξη λύσεων λογισμικού για να τρέχουν σε αυτή την πλατφόρμα.

Πολλά από τα τμήματα αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα τηλέφωνα των Windows χάρη στην ασφάλειας τους, αλλά τώρα που πρέπει να αλλάξουν συσκευές επειδή είναι ξεπερασμένη γιατί οι διαθέσιμες επιλογές απλά δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Μερικά είναι πολύ ακριβά και τα low-end μοντέλα είναι πολύ μικρής ισχύος, έτσι κινούνται προς το Android που είναι η μόνη εναλλακτική λύσης τους.

Παραδόξως, οι υπάλληλοι της Νορβηγίας έχουν ήδη επαφή με την Microsoft για να συζητήσουν την μετάβαση σε νέες συσκευές, αλλά ο γίγαντας του λογισμικού της Redmond με βάση το ότι έχει δείξει μια κάπως έλλειψη ενδιαφέροντος για τη διατήρηση των πελατών στην πλατφόρμα.

« Έχουμε ένα συνεχή διάλογο με την Microsoft. Προσπαθούν να καθησυχάσουν την αγορά ότι 3-4 παραγωγοί έχουν σχέδια για τη δημιουργία smartphones που βασίζονται στα Windοws» είπε ο Johansen.

Η απόφαση για την διακοπή για το Android δεν είναι ακόμη οριστική, και τα υπάρχοντα τηλέφωνα Windοws είναι ακόμη υπό αξιολόγηση, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι Νορβηγικοί Δήμοι θα παραμείνουν στα Windοws 10 Mobile για πάρα πολύ καιρό.

Την ίδια στιγμή αξιωματούχοι συζητούν επίσης με μια από τις εταιρείες λογισμικού για την οικοδόμηση εναλλακτικών Android για τις λύσεις τους, οπότε η μετάβαση είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι να ολοκληρωθεί.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS