ΑρχικήReviewsΜε τη Simpresso θα έχετε espresso παντού μαζί σας

Με τη Simpresso θα έχετε espresso παντού μαζί σας

espresso

Οι γνώστες του καφέ, που αναζητούν έναν εύκολο τρόπο για να ετοιμάζουν έναν εσπρέσο καθοδόν, μπορεί να ενδιαφέρονται για τη νέα μηχανή espresso που ονομάζεται Simpresso και έχει δημιουργηθεί από το Simposh με έδρα το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

Με τη νέα αυτή καινοτόμο συσκευή θα δείτε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε ένα καφέ εσπρέσο, ενώ είστε μακριά από την μεγαλύτερη μηχανή που πιθανόν έχετε στην κουζίνα σας. Η Simpresso έχει ξεκινήσει μέσω της ιστοσελίδας crowdfunding Kickstarter για να κερδίσει τις $ 200.000 που χρειάζεται ώστε να προχωρήσει στην παραγωγή. Οι δωρεές ξεκινούν από μόλις $ 42, με την κυκλοφορία να αναμένεται να λάβει χώρα κατά το μήνα Νοέμβριο 2017.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε:

“Η Simposh έχει περάσει χρόνια ερευνώντας και αναπτύσσοντας τη φορητή μηχανή εσπρέσο με περισσότερα από 10 σχέδια και έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για τη βελτίωση του προϊόντος μετά από κάθε δοκιμή. Τελικά, φτάσαμε στην παραγωγή του τελικού προϊόντος που παρουσιάζουμε τώρα ως τον καινοτόμο Simpresso Portable Espresso Maker. Με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι είναι μία από τις καλύτερες φορητές καφετιέρες εσπρέσο στην αγορά. “Θέλετε να φτιάξετε εύκολα Espresso” = Simpresso.

Ενώ σκεφτόμαστε σοβαρά τις ανταμοιβές, δεν θέλουμε να δώσουμε στους πολύτιμους δωρητές μας μόνο επιλογές χρωμάτων, όταν το έργο θα έχει προχωρήσει με επιτυχία. Πιστεύουμε ότι όλοι οι δωρητές θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε το ωραίο μας project / ιδέα και να το μοιραστούν με τους φίλους ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλες αυτές οι προσπάθειες θα ανταμειφθούν όταν θα επιτύχουμε τους στόχους μας.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα μηχανή espresso Simpresso μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Kickstarter για λεπτομέρειες, και παρακολουθώντας το παρακάτω σύ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS